Broileripasta uunissa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Broileripasta uunissa valmistuu kätevästi, sillä pastaa ei tarvitse erikseen keittää.
Ainekset
4 annosta
1 (100 g) | sipuli tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 rs (250 g) | tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
2 rkl | tai |
1 tlk (500 g) | tai |
2 dl | vettä tai |
2 tl | tai |
3/4 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
250 g (n. 9 dl) | tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
Pinnalle | |
---|---|
2 dl (n. 75 g) | tai |
Valmistus
yli 60 min
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista broilerit rasvassa. Lisää sipulit ja valkosipulit pannulle. Anna kuullottua pari minuuttia. Mausta sitruunapestolla.
Kaada broileriseoksen joukkoon paseerattu tomaatti. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada pannulle. Mausta yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
Kaada keittämättömät pastat uunivuokaan (n. 2 l). Sekoita kuuma tomaattikastike pastan joukkoon. Kaada ruokakerma vuokaan ja sekoita. Tasoita pinta, jotta pinnalla olevat fusillit eivät kuivu kypsennyksen aikana. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla 40–50 minuuttia. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.