• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Pinaatti-tonnikalacannelonitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaatti-tonnikalacannelonit

Mehevät cannelonit voi tehdä myös lasagnelevyistä! Ne valmistuvat arkiruuaksi helposti uunissa. N. 1,85€/annos.

  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 466 kcal / annos (310g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Valuta tonnikalat ja sulatettu pinaatti. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä.
  2. Sekoita tuorejuusto, tonnikala, pinaatti, sipulit ja mausteet tasaiseksi. Voitele uunivuoka öljyllä.
  3. Keitä lasagnelevyjä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Lisää keitinveteen hieman öljyä, jotta levyt eivät tartu kiinni toisiinsa.
  4. Nosta lasagnelevyt työtason päälle ja puolita ne kahtia. Nosta täytettä levyn reunaan ja rullaa. Nosta rullat vieri viereen vuokaan.
  5. Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos basilikalla, suolalla ja pippurilla. Kaada tomaattikastike cannelonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  6. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Nosta vuoka ylätasolle vielä 10 minuutiksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 466 kcal1 950 kJ
  • Proteiinia24,3 g
  • Hiilihydraatteja39,7 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 46 arvostelua
  • S20.9.2017

    Onnistuu oikein hyvin myös kuivapastasta. Cannelonit voi täyttää kypsentämättä, kypsyvät kyllä hyvin kastikkeessa.

  • Kokki kolmonen22.5.2017

    Hyvä ruoka, laitoin puolikkaan määrän kastiketta ja riitti hyvin.

  • Sakari2.4.2017

    Oli ihan hyvä ruoka, pidin enemmän tästä kuin jauhelihatäytteisistä cannelloneista. Tuon hinnan voisitte kyllä korjata; ei voi pitää paikkansa 0,5€/annos. Eihän tuohon hintaan (2,5€/5 annosta) saa edes kahta tonnikalapurkkia, ainakaan Pirkan. Oikeampi hinta tälle olisi jotain kahdeksan euron luokkaa.

  • K-Kuluttajapalvelu2.4.2017

    Sakari, kiitos huomiostasi. Reseptille on tosiaan merkitty väärä annoshinta. Korjaamme oikean hinnan reseptiin.

  • Kale17.11.2016

    Onnistui hyvin ja maku hyvä. Levyt otti kiinni toisiinsa jos piti liian kauan vedessä, tein kaksikertaisen määrän ja se täyttäminen oli hidasta.

  • Mia7.10.2016

    Lasagnelevyt eivät tartu kiinni jos niitä voitelee öljyllä ennen kun laittaa veteen

  • Kotikokki5.10.2016

    Maistuva ruoka! Lopputulos oli hyvä, vaikka öljystä huolimatta lasagnelevyt tarttuivat kiinni toisiinsa keitettäessä ja täytettä ja kastiketta tulee isot annokset, en saanut mitenkään kaikkia menemään ruokaan.