Pinaatti-tonnikalacannelonitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaatti-tonnikalacannelonit

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Mehevät cannelonit voi tehdä myös lasagnelevyistä! Ne valmistuvat arkiruuaksi helposti uunissa.

    Ainekset

    5 annosta
    12
     
    tai
    2 tlk (à 185 g/130 g)
     
    tai
    1 ps (150 g)
     
    tai
    1 (100 g)
     
    sipuli
    tai
    1
     
    valkosipulinkynsi
    tai
    1 pkt (180 g)
     
    tai
    3/4 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai

    Kastike

    1 tlk (500 g)
     
    tai
    2 dl
     
    tai
    1 tl
     
    basilikaa
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai

    Pinnalle

    1/2 ps (à 150 g)
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    670 kJ / 160 kcal
    Rasva
    7,7 g
    josta tyydyttynyttä
    3,7 g
    Hiilihydraatit
    13,1 g
    josta sokereita
    3,1 g
    Proteiini
    9 g
    Suola
    0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min

    Valuta tonnikalat ja sulatettu pinaatti. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä.

    Sekoita tuorejuusto, tonnikala, pinaatti, sipulit ja mausteet tasaiseksi. Voitele uunivuoka öljyllä.

    Keitä lasagnelevyjä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Lisää keitinveteen hieman öljyä, jotta levyt eivät tartu kiinni toisiinsa.

    Nosta lasagnelevyt työtason päälle ja puolita ne kahtia. Nosta täytettä levyn reunaan ja rullaa. Nosta rullat vieri viereen vuokaan.

    Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos basilikalla, suolalla ja pippurilla. Kaada tomaattikastike cannelonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste.

    Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Nosta vuoka ylätasolle vielä 10 minuutiksi.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka lasagnelevyt 500g
      Hinta 2,29/kpl
      4,58/kg
    • Pirkka hienonnettua pinaattia paloina 150 g pakaste
      Hinta 0,45/kpl
      3,00/kg
    • Pirkka tuorejuusto Italian yrtit 180g laktoositon
      Hinta 1,99/kpl
      11,06/kg
    • Pirkka paseerattu tomaatti 500 g
      Hinta 0,89/kpl
      1,78/kg
    • Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
      Hinta 0,49/kpl
      2,45/l
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 4,00/2 kpl
      13,33/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,29/kpl (15,27/kg)
    • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/kg
    • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
      Hinta 1,89/kpl
      3,78/kg
    • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
      Hinta 1,09/kpl
      10,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (126 arviota)

    • Marsu
      3 kuukautta sitten
      Kestosuosikki! Joskus teen canneloneiksi ja jos laiskottaa, ladon vain lasagneksi. Toimii tosi hyvin niinkin.
    • Minna A
      11 kuukautta sitten
      Todella herkullista! Meidän uusi suosikki!
    • Tumpelo
      4 vuotta sitten
      Puolitetaanko pitkittäin vai poikittain?
    • K-Kuluttajapalvelu
      4 vuotta sitten
      Tumpelo, lasagnelevyt puolitetaan poikittain.
    • Kefeus
      5 vuotta sitten
      Todella hyvää! Teen yleensä tuplakastikkeen. Lasagnelevyt keitän isossa kattilassa 3 kpl kerrallaan. Tonnikalan voi korvata myös nyhtökauralla.
    • K
      6 vuotta sitten
      Oikein hyvä, reseptissä toimii kaikki.
    • S
      6 vuotta sitten
      Onnistuu oikein hyvin myös kuivapastasta. Cannelonit voi täyttää kypsentämättä, kypsyvät kyllä hyvin kastikkeessa.
    • Kokki kolmonen
      7 vuotta sitten
      Hyvä ruoka, laitoin puolikkaan määrän kastiketta ja riitti hyvin.
    • Sakari
      7 vuotta sitten
      Oli ihan hyvä ruoka, pidin enemmän tästä kuin jauhelihatäytteisistä cannelloneista. Tuon hinnan voisitte kyllä korjata; ei voi pitää paikkansa 0,5€/annos. Eihän tuohon hintaan (2,5€/5 annosta) saa edes kahta tonnikalapurkkia, ainakaan Pirkan. Oikeampi hinta tälle olisi jotain kahdeksan euron luokkaa.
    • K-Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Sakari, kiitos huomiostasi. Reseptille on tosiaan merkitty väärä annoshinta. Korjaamme oikean hinnan reseptiin.
    • Kale
      7 vuotta sitten
      Onnistui hyvin ja maku hyvä. Levyt otti kiinni toisiinsa jos piti liian kauan vedessä, tein kaksikertaisen määrän ja se täyttäminen oli hidasta.
    • Mia
      7 vuotta sitten
      Lasagnelevyt eivät tartu kiinni jos niitä voitelee öljyllä ennen kun laittaa veteen
    • Kotikokki
      7 vuotta sitten
      Maistuva ruoka! Lopputulos oli hyvä, vaikka öljystä huolimatta lasagnelevyt tarttuivat kiinni toisiinsa keitettäessä ja täytettä ja kastiketta tulee isot annokset, en saanut mitenkään kaikkia menemään ruokaan.