Tonnikalapasta uunissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikalapasta uunissa

Tonnikalapasta uunissa on helppo valmistaa, sillä makaronit lisätään ilman keittämistä. Tomaattinen tonnikalapastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan. Noin 1,30€/annos*

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Lisää valutettu tonnikala ja paseerattu tomaatti. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Kaada keittämättömät pastat uunivuokaan (n. 2 l).
  3. Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon.
  4. Kaada juustokerma vuokaan, sekoita kevyesti. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 128 arvostelua