Tonnikalapasta uunissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikalapasta uunissa

Tonnikalapasta uunissa on helppo valmistaa, sillä makaronit lisätään ilman keittämistä. Tomaattinen tonnikalapastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan. Noin 1,30€/annos*

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Lisää valutettu tonnikala ja paseerattu tomaatti. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Kaada keittämättömät pastat uunivuokaan (n. 2 l).
  3. Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon.
  4. Kaada juustokerma vuokaan, sekoita kevyesti. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla 45 minuuttia. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 253 arvostelua
  • Jenni27.4.2019

    Huippu ohje. Lisäsin purkin tonnikalaa ja pastana 300g täysjyväspagettia. Riitti reilu puolituntia uunissa ja kyllä uppos meidän perheen lapsille. #jatkoon

  • Reetu23.4.2019

    Hyvä ja helppo ruoka joka on mukavasti muunneltavissa maun mukaan. Narisijoille; Vika ei ole ohjeessa, jos kokki ei vain osaa lukea sitä.

  • Gluteenittomalla mennään31.3.2019

    Hyvä ja helppo tehdä! Hieman heti kyllä muokkasin :), mutten paljoa.

  • Nn26.3.2019

    Hyvää oli ja helppo tehdä. Ei tullut kuivaa kun luin ohjeet enkä keittänyt pastaa kun ei ohjesakaan tarvinnut.

  • Inkku8.3.2019

    Luin muitten kommentit ja ei voi tulla kuivaksi jos lukee resepti kunnolla ja laittaa kaikki nesteet.

  • 4s13.2.2019

    Nyt vasta, kun tuo kuiva ruoka on valmista niin tajusin, että pastaa pitää todellakin olla vaan tuo 250g. Kommenteista päätellen joku muukin menny tähän harhaan, että voisko tuossa ohjeessa vaan lukea se 250g niin tämmönen yksinkertanenkin ihminen sen tajuais heti eikä myöhemmin?

  • K-Kuluttajapalvelu13.2.2019

    Tuurikokki ja 4s, harmillista, että pastan määrä reseptissä on vaikeasti tulkittavissa. Oikea määrä on tosiaan 250 g. Välitän huomionne ja ehdotuksenne eteenpäin tiedoksi.

  • Tuurikokki11.2.2019

    Olipas epämääräinen ohje pastan määrästä😟 vasta toisten kommenteista huomasin tulkinneeni ohjetta väärin

  • Sari24.1.2019

    Kiva et on näitä kommentteja. Ite mietin myös et jos laittaa pastat keittämättä, tuleeko kuivaa jos joutuu muokkailemaan määriä. Koska makaronilaatikkoonkin keitetään makaronit ensin, meinaan keittää myös tähän reseptiin :)

  • opiskelija9.1.2019

    Sopii hyvin opiskelijan budjettiin ja ruokaa riittää usemmaksikin päiväksi! Ja on todella hyvää!:)

  • Tonnikalan ystävä5.1.2019

    Voi että oli hyvää ja maukasta! Ohjeita noudattaen ei kyllä ollut yhtään kuivaa. Teen ehdottomasti toistekin! :)

  • Nikke P19.12.2018

    Tykkään aina kun minun äiti tekee tätä minulle tämä masituu erittäin hyvältä kannattaa testata

  • Anne24.11.2018

    Hyvä ohje 😊 Vähän kuin pikalasagne. Itse lisäsin ruokakerman kastikkeeseen heti maun tarkistamiseksi ennen uunia. Varmaan kuivuudesta nurisseet huomasivat, että 250g pastaa?

  • Testattu19.11.2018

    En tekisi toiste, kuivahko ruoka. Kannattaa keittää pasta ensin.

  • Camo13.11.2018

    Tulipas hyvää ja mehevää. Pitää muistaa vesi, ettei tule kuivaa.

  • Seijastiina13.11.2018

    Kylläpä tuli kuivaa! En ikään laita enää makarooneja keittämättä.