• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs pastavuoka

Värikäs pastavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Munamaito

    • 2kananmunaa
    • 6dlmaitoa
    • 1tlsuolaa
    • 1tlmustapippuria
    • 2tlbasilikaa

Pinnalle

    • 1dl(50 g)juustoraastetta

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhdo ja paloittele parsakaali. Leikkaa myös varsi ohuiksi viipaleiksi.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi (n. 8 min). Lisää kypsymisen loppuvaiheessa keitinveteen parsakaalit ja keitä vielä pari minuuttia.
  3. Kuutioi paprika, hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet sekä suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Kuumenna tilkka öljyä paistokasarissa ja lisää paprika, sipulit ja valkosipulit. Kuullota kasviksia hetken aikaa ja lisää joukkoon aurinkokuivatut tomaatit.
  4. Sekoita kasvikset valutetun pastan ja parsakaalien joukkoon. Kaada seos isoon voideltuun uunivuokaan.
  5. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään. Kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 175 asteessa noin tunti. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 384 kcal1 630 kJ
  • Proteiinia19,9 g
  • Hiilihydraatteja43,7 g
  • Rasvaa14,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5