BrownieTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Brownie

Brownie on helppo resepti suklaanhimoon, ja kaiken lisäksi leivonnainen on gluteeniton. Parhaimmillaan herkku on, kun jätät sen sisältä rohkeasti pehmeäksi.

  • 10 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

10 annosta
    • 1pkt(200 g)Pirkka tummaa leivontasuklaata
    • 200gvoita
    • 4kananmunaa
    • 2dlsokeria
    • 1dlPirkka kaakaojauhetta
    • 1dlperunajauhoja
    • 1/4tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele suklaa kattilaan tai kulhoon. Lisää voi. Sulata seos kattilassa matalalla lämmöllä tai mikrossa tiuhaan sekoittaen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi. Sekoita suklaaseos joukkoon. Lisää kaakao, perunajauho ja suola ja kääntele sekaisin.
  3. Painele pala leivinpaperia uunivuokaan (n. 15 x 20 cm) ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä brownieta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, sisus saa jäädä kunnolla pehmeäksi. Anna jäähtyä ennen paloittelemista.
  4. Tarjoa brownie sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua