Hyppää sisältöön
BrownieTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Brownie

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Brownie on helppo resepti suklaanhimoon. Parhaimmillaan tämä suklainen herkku on, kun pinta on hiukan rapea, mutta jätät sen sisältä rohkeasti pehmeäksi.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

10 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    1 753 kJ / 420 kcal
  • Rasva
    27,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    16,9 g
  • Hiilihydraatit
    35,9 g
  • josta sokereita
    28,7 g
  • Proteiini
    5,6 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele suklaa kattilaan tai kulhoon. Lisää voi. Sulata seos kattilassa matalalla lämmöllä tai mikrossa tiuhaan sekoittaen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi. Sekoita suklaaseos joukkoon. Lisää kaakao, perunajauho ja suola ja kääntele sekaisin.
  3. Painele pala leivinpaperia uunivuokaan (n. 15 cm x 20 cm) ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä brownieta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, sisus saa jäädä kunnolla pehmeäksi. Anna jäähtyä ennen paloittelemista.
  4. Tarjoa brownie sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (876 arviota)

  • B)
    2 kuukautta sitten
    Oli tosi tykätty ja reseptin perään kyseltiin. Itsekin pidin! Pystyi tekemään myös vegaanisena, kun käyttii kasvirasvaa (esim. Eleplant) ja käytin kananmunan sijaan banaania (käytin tähän 4 kpl). On myös gluteeniton! Melkeen kaikille soppii. Toimi hyvin.
  • Persikka
    3 kuukautta sitten
    Vähän liika sokeria mut muuten hyvä
  • Heljä R.
    3 kuukautta sitten
    Ensimmäisen kerran kokeilin tehdä brownien. Käytin kaksi levyä Pirkka tumma leivontasuklaata 70% (100g) mutta muuten ohjeen mukaan. Paistoin 25 min + 5 minuuttia jälkilämmöllä ja annoin jäähtyä. Päältä rapsakka, sisältä mehevä. Tuli oikein tummasuklainen ja omaan makuun hyvä. Pääsee jatkoon.
  • Hilu
    3 kuukautta sitten
    Piti paistaa 45min, että tuli oikea, hyvä koostumus. 30min kohdalla oli vielä ihan lirua sisältä.
  • admiren
    3 kuukautta sitten
    siis tota oli aika helppo tehdä mut sitä piti laittaa varmaa 15-20min ekstrasti siitä ajasta mitä oltiin sanottu tossa.. mut oli aika maukas kakku et menee jatkoille.
  • vihainen
    4 kuukautta sitten
    Siis kun kumia söisi. Kamalaa. Ponnahtaa maasta ylös vaikka täysin ohjeen mukaan tein.
  • Loona
    4 kuukautta sitten
    Lopputulos oli semi kuiva, ihan liikaa suklaata. Muuten hyvä
  • A ja N on Master chef
    4 kuukautta sitten
    Näistä tuli ihan sairaan hyviä ja pehmeitä sisältä
  • Maria
    4 kuukautta sitten
    Helppo ja hyvä resepti, paistoaika kannattaa olla lyhyempi kuin ohjeessa, muuten saattaa kuivahtaa
  • wony
    5 kuukautta sitten
    Hyvää oli Suosittelen
  • Leipurii
    5 kuukautta sitten
    Kokeilin ja oli ihan mahtavan makuisia suosittelen kovasti testaamaan!
  • Leipuri
    6 kuukautta sitten
    Todella hyvää tuli! Suosittelen ohjetta. Itsella oli tasan 30min keskitasolla, tuli ihan hitusen kuivempaa mitä halusin mutta kuitenkin pehmeää, sopii kivasti jäätelön kanssa.
  • El chef
    7 kuukautta sitten
    Tosi huono resepti tuli kuivia vaikka tein ohjeiden mukaan.
  • Mins
    8 kuukautta sitten
    Nami
  • Namskis
    9 kuukautta sitten
    Tosi hyvää ja sopivan tuhdin makuista! Muistaa vaan säätää paistoaikaa vuoan koon mukaan niin ei tule kuivaa.
  • Munan hius
    9 kuukautta sitten
    Siis oli ihan kiva tehdä ei kyllä mun makuun jotenkin liian kuivaa
  • Riina
    10 kuukautta sitten
    Makeaa oli😍😍
  • Moi
    10 kuukautta sitten
    Todella maukasta ja kannattaa tehdä tupla reseptillä niin tulee kuohkeampaa
  • 😽
    11 kuukautta sitten
    Kaikille jotka kysyvät voiko tämän tehdä ilman suklaalevyä, kyllä voi! Parempi tulee kun on suklaa mukana, mutta ihan maistuva ilmankin Hyvä resepti :)
  • K-Kuluttajapalvelu
    1 vuosi sitten
    Mallanen, resepti on todettu toimivaksi mainituilla raaka-aineilla. Suklaa tuo brownieen toivottua makua ja rakennetta. Reseptiä ei ole testattu ilman leivontasuklaata.
  • Mallanen
    1 vuosi sitten
    Voiko tätä tehdä ilman Leivontasuklaata? Jos vaikka laittaisi kaakaojauhetta sen tilalle?
  • Sigma arigatoo
    1 vuosi sitten
    Erittäin rikasta ja maittavaa jälkkäriä🤓
  • Jelotar
    1 vuosi sitten
    Aivan superhyvää!!! VINKKI Kaikille, ketkä kommentoi, että tuli kuiva: käytä kapeaa, mutta korkeaa vuokaa. Tämä pitää leipomuksen aivan ihanan kosteana!!! Itse käytän 20cm irtopohjavuokaa, ja tulee täydellistä. 👌🏻 Suosittelen lisäksi huomioimaan, että leipomus kypsyy vielä aikalailla uunista tultuaan.
  • Juu
    1 vuosi sitten
    Ei pysyny kunnolla kasassa, mutta maku oli hyvä !
  • Jei
    1 vuosi sitten
    Unohin kirjottaa toiseen viestiin lol mut käytin normi maitosuklaata ja oli hyvä
  • Jei
    1 vuosi sitten
    Hyvä mut vois olla enemmän suklainen, muuten maistuu hyvältä ja myös hyvä koostumus:)
  • Pöö
    1 vuosi sitten
    Nam nam
  • Leipoja
    1 vuosi sitten
    Todella hyvä resepti kannattaa kokeilla teen heti uusiks😋
  • wilhelmina
    1 vuosi sitten
    Tein ohjeen mukaan ja brownieista tuli kuiva kakkupohja. Ei jatkoon.
  • K-Kuluttajapalvelu
    1 vuosi sitten
    Moi, sulatettu suklaa on olennainen osa brownien rakennetta.