Brownie
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Brownie on helppo resepti suklaanhimoon. Parhaimmillaan tämä suklainen herkku on, kun pinta on hiukan rapea, mutta jätät sen sisältä rohkeasti pehmeäksi.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
10 annosta
- 1 pkt (200 g) Pirkka tummaa leivontasuklaata (55 %)
- 200 g voita
- 4 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1 dl Pirkka kaakaojauhetta (tummaa)
- 1 dl perunajauhoja
- 1/4 tl suolaa
Ravintosisältö
- Energia1 753 kJ / 420 kcal
- Rasva27,6 g
- josta tyydyttynyttä16,9 g
- Hiilihydraatit35,9 g
- josta sokereita28,7 g
- Proteiini5,6 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Paloittele suklaa kattilaan tai kulhoon. Lisää voi. Sulata seos kattilassa matalalla lämmöllä tai mikrossa tiuhaan sekoittaen.
- Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi. Sekoita suklaaseos joukkoon. Lisää kaakao, perunajauho ja suola ja kääntele sekaisin.
- Painele pala leivinpaperia uunivuokaan (n. 15 cm x 20 cm) ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä brownieta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, sisus saa jäädä kunnolla pehmeäksi. Anna jäähtyä ennen paloittelemista.
- Tarjoa brownie sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Video30 - 60 min3,9(917 arviota)
- alle 15 min4,1(62 arviota)
- yli 60 min4,0(52 arviota)
- yli 60 min4,0(70 arviota)
- 30 - 60 min4,6(20 arviota)
- yli 60 min3,8(90 arviota)
- 30 - 60 min4,2(493 arviota)
- 30 - 60 min3,2(59 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (876 arviota)
- B)2 kuukautta sittenOli tosi tykätty ja reseptin perään kyseltiin. Itsekin pidin! Pystyi tekemään myös vegaanisena, kun käyttii kasvirasvaa (esim. Eleplant) ja käytin kananmunan sijaan banaania (käytin tähän 4 kpl). On myös gluteeniton! Melkeen kaikille soppii. Toimi hyvin.
- Persikka3 kuukautta sittenVähän liika sokeria mut muuten hyvä
- Heljä R.3 kuukautta sittenEnsimmäisen kerran kokeilin tehdä brownien. Käytin kaksi levyä Pirkka tumma leivontasuklaata 70% (100g) mutta muuten ohjeen mukaan. Paistoin 25 min + 5 minuuttia jälkilämmöllä ja annoin jäähtyä. Päältä rapsakka, sisältä mehevä. Tuli oikein tummasuklainen ja omaan makuun hyvä. Pääsee jatkoon.
- Hilu3 kuukautta sittenPiti paistaa 45min, että tuli oikea, hyvä koostumus. 30min kohdalla oli vielä ihan lirua sisältä.
- admiren3 kuukautta sittensiis tota oli aika helppo tehdä mut sitä piti laittaa varmaa 15-20min ekstrasti siitä ajasta mitä oltiin sanottu tossa.. mut oli aika maukas kakku et menee jatkoille.
- vihainen4 kuukautta sittenSiis kun kumia söisi. Kamalaa. Ponnahtaa maasta ylös vaikka täysin ohjeen mukaan tein.
- Loona4 kuukautta sittenLopputulos oli semi kuiva, ihan liikaa suklaata. Muuten hyvä
- A ja N on Master chef4 kuukautta sittenNäistä tuli ihan sairaan hyviä ja pehmeitä sisältä
- Maria4 kuukautta sittenHelppo ja hyvä resepti, paistoaika kannattaa olla lyhyempi kuin ohjeessa, muuten saattaa kuivahtaa
- wony5 kuukautta sittenHyvää oli Suosittelen
- Leipurii5 kuukautta sittenKokeilin ja oli ihan mahtavan makuisia suosittelen kovasti testaamaan!
- Leipuri6 kuukautta sittenTodella hyvää tuli! Suosittelen ohjetta. Itsella oli tasan 30min keskitasolla, tuli ihan hitusen kuivempaa mitä halusin mutta kuitenkin pehmeää, sopii kivasti jäätelön kanssa.
- El chef7 kuukautta sittenTosi huono resepti tuli kuivia vaikka tein ohjeiden mukaan.
- Mins8 kuukautta sittenNami
- Namskis9 kuukautta sittenTosi hyvää ja sopivan tuhdin makuista! Muistaa vaan säätää paistoaikaa vuoan koon mukaan niin ei tule kuivaa.
- Munan hius9 kuukautta sittenSiis oli ihan kiva tehdä ei kyllä mun makuun jotenkin liian kuivaa
- Riina10 kuukautta sittenMakeaa oli😍😍
- Moi10 kuukautta sittenTodella maukasta ja kannattaa tehdä tupla reseptillä niin tulee kuohkeampaa
- 😽11 kuukautta sittenKaikille jotka kysyvät voiko tämän tehdä ilman suklaalevyä, kyllä voi! Parempi tulee kun on suklaa mukana, mutta ihan maistuva ilmankin Hyvä resepti :)
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenMallanen, resepti on todettu toimivaksi mainituilla raaka-aineilla. Suklaa tuo brownieen toivottua makua ja rakennetta. Reseptiä ei ole testattu ilman leivontasuklaata.
- Mallanen1 vuosi sittenVoiko tätä tehdä ilman Leivontasuklaata? Jos vaikka laittaisi kaakaojauhetta sen tilalle?
- Sigma arigatoo1 vuosi sittenErittäin rikasta ja maittavaa jälkkäriä🤓
- Jelotar1 vuosi sittenAivan superhyvää!!! VINKKI Kaikille, ketkä kommentoi, että tuli kuiva: käytä kapeaa, mutta korkeaa vuokaa. Tämä pitää leipomuksen aivan ihanan kosteana!!! Itse käytän 20cm irtopohjavuokaa, ja tulee täydellistä. 👌🏻 Suosittelen lisäksi huomioimaan, että leipomus kypsyy vielä aikalailla uunista tultuaan.
- Juu1 vuosi sittenEi pysyny kunnolla kasassa, mutta maku oli hyvä !
- Jei1 vuosi sittenUnohin kirjottaa toiseen viestiin lol mut käytin normi maitosuklaata ja oli hyvä
- Jei1 vuosi sittenHyvä mut vois olla enemmän suklainen, muuten maistuu hyvältä ja myös hyvä koostumus:)
- Pöö1 vuosi sittenNam nam
- Leipoja1 vuosi sittenTodella hyvä resepti kannattaa kokeilla teen heti uusiks😋
- wilhelmina1 vuosi sittenTein ohjeen mukaan ja brownieista tuli kuiva kakkupohja. Ei jatkoon.
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenMoi, sulatettu suklaa on olennainen osa brownien rakennetta.