Hyppää sisältöön
CharlottajäädykeTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Charlottajäädyke

  • Annosmäärä10–12 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Charlottejäädyke on näyttävä ja helppo jälkiruoka, joka syntyy nopeasti valmiista kääretortusta. Valmista jäädyke hyvissä ajoin pakkaseen vieraita odottamaan.

    Ainekset

    10–12 annosta

    Koristeeksi

    Ravintosisältö

    • Energia
      960 kJ / 229 kcal
    • Rasva
      11,7 g
    • josta tyydyttynyttä
      6,5 g
    • Hiilihydraatit
      26,3 g
    • josta sokereita
      22 g
    • Proteiini
      4,3 g
    • Suola
      0,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Varaa jäädykkeelle 1,5 litran kokoinen kulho. Viipaloi kääretorttu 14 tasapaksuun viipaleeseen. Vuoraa kulho sisältä kääretorttuviipaleilla.
    2. Vaahdota vaniljakastike ja kerma erikseen. Yhdistä vaahdot ja mausta cappuccinojauheella ja sokerilla.
    3. Sekoita joukkoon maitorahka ja valutetut, paloitellut aprikoosit. Kaada seos kääretorttusyvennykseen. Peitä vuoka kelmulla ja pakasta vähintään yön yli.
    4. Voit ottaa jäädykkeen jääkaappiin pari tuntia ennen tarjoilua, sillä se sulaa rahkan vuoksi hyvin hitaasti. Upota vuoka kuumaan veteen reunoja myöten 5 sekunniksi ja kumoa jäädyke tarjoiluvadille. Ripottele pinnalle sihdin läpi tomusokeria. Viimeistele sitruunamelissalla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti