Chorizo-katkarapuvartaat
- Annosmäärän. 30 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tapashenkiset pikkusuolaiset syntyvät helposti kypsistä jättikatkaravunpyrstöistä ja chorizosta. Tarjoa cocktailpaloina. Kesällä voit myös grillata vartaat.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
n. 30 kpl
- 1 pkt (400 g) Pirkka Parhaat kypsiä jättikatkaravunpyrstöjä, ASC (pakaste)
- 1 pkt (225 g) Pirkka Parhaat chorizoa
- 1–2 rkl oliiviöljyä
- limetin lohkoja
Ravintosisältö
- Energia975 kJ / 235 kcal
- Rasva18,4 g
- josta tyydyttynyttä6,4 g
- Hiilihydraatit0,5 g
- josta sokereita0,2 g
- Proteiini16,8 g
- Suola1,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Sulata jättikatkaravunpyrstöt pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kuivaa ne talouspaperilla.
- Kuori chorizo ja leikkaa se (vino)viipaleiksi. Pistele 1 chorizoviipale ja 1 jättikatkaravunpyrstö cocktailtikkuun. Jos rapuja jää yli, laita loput omiin vartaisiinsa.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista vartaita noin 30 sekuntia/puoli. Purista jättikatkaravuille limettiä ennen tarjoamista. Tarjoa kuumina.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,3(36 arviota)
- alle 15 min4,2(26 arviota)
- 30 - 60 min4,0(74 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,3(27 arviota)
- alle 30 min3,5(31 arviota)
- alle 30 min3,6(29 arviota)
- alle 30 min4,6(26 arviota)
- 30 - 60 min3,8(66 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (16 arviota)