Hyppää sisältöön
Chorizo-katkarapuvartaat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Chorizo-katkarapuvartaat

  • Annosmäärän. 30 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Tapashenkiset pikkusuolaiset syntyvät helposti kypsistä jättikatkaravunpyrstöistä ja chorizosta. Tarjoa cocktailpaloina. Kesällä voit myös grillata vartaat.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

n. 30 kpl

Ravintosisältö

  • Energia
    975 kJ / 235 kcal
  • Rasva
    18,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    6,4 g
  • Hiilihydraatit
    0,5 g
  • josta sokereita
    0,2 g
  • Proteiini
    16,8 g
  • Suola
    1,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata jättikatkaravunpyrstöt pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kuivaa ne talouspaperilla.
  2. Kuori chorizo ja leikkaa se (vino)viipaleiksi. Pistele 1 chorizoviipale ja 1 jättikatkaravunpyrstö cocktailtikkuun. Jos rapuja jää yli, laita loput omiin vartaisiinsa.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista vartaita noin 30 sekuntia/puoli. Purista jättikatkaravuille limettiä ennen tarjoamista. Tarjoa kuumina.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,5 (16 arviota)