Jättikatkarapucocktailpalat
Savupaprikavoissa pyöräytetyistä kypsistä jättikatkaravuista, avokadosta ja kurkusta saat helposti upeat cocktailpalat. Noin 0,50€/annos.*
n. 32 kplalle 30 min
Ainekset
n. 32 kpl
- 2(700 g)kurkkua
- 2(450 g)Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1rkllimetinmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 3rklvoita
- n. 1/4tlsuolaa
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa kurkku sentin viipaleiksi. Kuori ja halkaise avokadot, poista kivet ja kaiverra hedelmäliha. Soseuta avokado haarukalla ja sekoita joukkoon limetinmehu, jotta se ei tummu. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kuivaa sulaneet ravut talouspaperilla.
- Kuumenna puolet voista pannulla ja lisää joukkoon 1 tl savupaprikajauhetta. Pyöräytä puolet ravuista savupaprikavoissa, älä paista, jotta kypsät ravut eivät sitkisty. Kaada ravut ja voi lautaselle. Paista toinen erä samoin. Mausta ravut suolalla.
- Levitä kurkkuviipaleet laakealle vadille. Lusikoi pinnalle avokadotahnaa ja nosta ravut päälle. Viimeistele korianterilla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi