• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Feta-pinaattipasteijat

Valmiista lehtitaikinasta leivot nopeasti herkulliset pasteijat. Kasvispasteijat täytetään fetalla ja pinaatilla. Tämäkin resepti vain n. 0,35€/annos*.
Feta-pinaattipasteijat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 270 kcal / 100 g

Ainekset

12 kpl

Täyte

Voiteluun

    • 1kananmuna
    • (seesaminsiemeniä)

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä lehtitaikinalevyt pöydälle sulamaan. Hienonna fetajuusto haarukalla. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois.
  2. Sekoita kulhossa täytteen aineet keskenään. Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliöiden keskelle ruokalusikallinen täytettä. Kostuta neliön sivut kevyesti vedellä ja taita neliöt kolmion muotoisiksi pasteijoiksi. Ummista reunat haarukalla painelemalla.
  3. Voitele pasteijat munalla ja pistele ne haarukalla. (Ripottele pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä). Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla 15-20 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia8,22 g
  • Hiilihydraatteja16,9 g
  • Rasvaa19,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 40 arvostelua