Feta-parsapasteijatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Feta-parsapasteijat

Helpot feta-parsapasteijat tehdään valmiista voitaikinasta, tuoreesta parsasta ja fetasta. Tarjoa pasteijat paistopäivänä, jotta taikina pysyy rapeana. Noin 1,20€/kpl*

  • 9 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

9 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina ohueksi levyksi (30 x 35 cm) ja leikkaa levystä 9 suorakaiteen muotoista palaa.
  2. Huuhtele parsat ja kuori ne tarvittaessa ohuelti kuorimaveitsellä nupusta alaspäin. Leikkaa tai napsauta parsojen puumainen kantaosa pois (noin 2 cm).
  3. Murusta fetajuustoa taikinoiden keskelle, mausta mustapippurilla ja mintulla. Jaa parsat (1-2 kpl) taikinalevyille kulmasta kulmaan. Taita vapaat kulmat keskelle päällekkäin ja nipistä hieman kiinni. Voitele pasteijat kananmunalla.
  4. Paista 225-asteessa noin 12 minuuttia, kunnes taikina on kypsää ja pasteijat saaneet hieman väriä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu