• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kinkkupasteijat

Kinkkupasteijat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 297 kcal / 100 g

Ainekset

12 kpl

Täyte

    • 100gPirkka saunapalvikinkkua
    • 10-15kplPirkka vihreitä oliiveja
    • 100gPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • (1-2valkosipulinkynttä)
    • n. 1/2tlmustapippuria

Voiteluun

    • Pirkka kananmunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä lehtitaikinalevyt pöydälle sulamaan. Suikaloi kinkku ja viipaloi oliivit. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  2. Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliöiden keskelle ruokalusikallinen täytettä. Taita neliöt kolmion muotoisiksi pasteijoiksi. Ummista reunat haarukalla painelemalla.
  3. Voitele pasteijat munalla ja pistele ne haarukalla. Paista 225 asteisessa uunissa alimmalla tasolla 15-20 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 297 kcal1 240 kJ
  • Proteiinia6,82 g
  • Hiilihydraatteja21,6 g
  • Rasvaa20,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua