• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Florentiinit

Florentiinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 30 kpl
  • 30 - 60 min
  • 97 kcal / annos (17g)

Ainekset

n. 30 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Rouhi pähkinä-marjasekoitus ja mantelit veitsellä.
  2. Kuumenna rasvaa, sokeria ja siirappia kattilassa, kunnes rasva on sulanut.
  3. Lisää rasvaseokseen kaikki loput ainekset.
  4. Nosta kahdella teelusikalla nokareita pellille. Jätä leviämisvaraa. Paina nokareita lusikalla hieman matalammaksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä.
  5. Halutessasi voit koristella florentiinien reunat kastamalla ne sulatettuun suklaaseen. Anna jähmettyä leivinpaperin päällä.
  6. Säilytä florentiineja rasiassa. Pane pikkuleipäkerrosten väliin leivinpaperia, etteivät pikkuleivät tartu toisiinsa. Florentiinit säilyvät noin viikon. Voit myös pakastaa ne.

Ravintosisältö perannos 17g100 g

  • 97 kcal406 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille