Riisimuro-suklaalastutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Riisimuro-suklaalastut

  • Annosmäärä30 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Riisimuro-suklaalastut ovat helppoja valmistaa. Tarjoa näitä pikkuleipiä kahvin kanssa!

    Ainekset

    30 annosta
    125 g
     
    margariinia
    tai
    100 g
     
    tummaa suklaata
    tai
    1 3/4 dl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    1 tl
     
    leivinjauhetta
    tai
    1 1/2 dl
     
    sokeria
    tai
    3 dl
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    2 144 kJ / 512 kcal
    Rasva
    24,1 g
    josta tyydyttynyttä
    7,9 g
    Hiilihydraatit
    67,9 g
    josta sokereita
    40,8 g
    Proteiini
    4,8 g
    Suola
    0,7 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Anna margariinin pehmentyä huoneenlämmössä ennen leipomista. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Nypi pehmeä margariini ja jauhoseos. Lisää sokeri, riisimurot ja suklaarouhe. Sekoita kädellä tasaiseksi.

    Muovaa taikinasta tasainen pötkö esimerkiksi leivinpaperin päällä. Leikkaa veitsellä tasakokoisia viipaleita ja aseta ne pellille leivinpaperin päälle. Jätä lastujen väliin tilaa, sillä ne leviävät paistettaessa.

    Paista 200 asteessa noin 8–10 minuuttia. Siirrä pikkuleivät leivinpaperilla tasaiselle alustalle jäähtymään.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Keiju normaalisuolainen margariini 60% 400g
      Hinta 1,99/kpl
      4,98/kg
    • Keiju normaalisuolainen margariini 60% 600g
      Hinta 2,99/kpl
      4,98/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (7 arviota)

    • Heissulihei
      6 vuotta sitten
      Mureni aika hyvin kun oli antanut kovettua. Kannattaa ehkä tehdä niistä aika paksuja, jotta ei leviä ohuiksi ja mureneviksi.