• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Riisimuro-suklaalastut

Riisimuro-suklaalastut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 annosta
  • 30 - 60 min
  • 80 kcal / annos (15g)

Ainekset

30 annosta
    • 125gmargariinia
    • 100gtummaa suklaata
    • 1 3/4dlvehnäjauhoja
    • 1tlleivinjauhetta
    • 1 1/2dlsokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Anna margariinin pehmentyä huoneenlämmössä ennen leipomista. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Nypi pehmeä margariini ja jauhoseos. Lisää sokeri, riisimurot ja suklaarouhe. Sekoita kädellä tasaiseksi.
  2. Muovaa taikinasta tasainen pötkö esimerkiksi leivinpaperin päällä. Leikkaa veitsellä tasakokoisia viipaleita ja aseta ne pellille leivinpaperin päälle. Jätä lastujen väliin tilaa, sillä ne leviävät paistettaessa.
  3. Paista 200 asteessa noin 8-10 minuuttia. Siirrä pikkuleivät leivinpaperilla tasaiselle alustalle jäähtymään.

Ravintosisältö perannos 15g100 g

  • 80 kcal332 kJ
  • Proteiinia0,8 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa3,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1