• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirsikkaiset mariepalat

Kirsikkaiset mariepalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 palaa
  • alle 30 min
  • 441 kcal / 100 g

Ainekset

16 palaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Murskaa keksit pieniksi paloiksi. Valuta ja hienonna kirsikat. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita joukkoon rasva ja siirappi. Sekoita suklaaseoksen joukkoon keksin murut ja kirsikat. Levitä leivinpaperin päälle noin 1 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa suklaalevy paloiksi. Laita tarjolle kulhoon tai pakkaa lahjaksi.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 441 kcal1 840 kJ
  • Proteiinia3,11 g
  • Hiilihydraatteja53,6 g
  • Rasvaa24,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille