Gnocchivuoka
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Gnocchivuoka on varsinainen arjen pelastaja! Valmiit perunagnocchit saavat kaverikseen mausteista makkaraa, tomaatteja ja lehtikaalja. Koko komeus kuorrutetaan mozzarellalla.
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
1 pkt (500 g) | tai |
1 rs (240 g) | Pirkka Parhaat Chorizo raakamakkaraa tai |
2 rkl | tai |
1 rs (250 g) | tai |
1 ps (125 g) | tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
1/4 tl | chilirouhetta tai |
2 ps (à 200 g/125 g) | tai |
1/2 ruukkua | basilikaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 895 kJ / 215 kcal |
Rasva | 11,8 g |
josta tyydyttynyttä | 5,2 g |
Hiilihydraatit | 17,1 g |
josta sokereita | 1,9 g |
Proteiini | 9,4 g |
Suola | 1,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Levitä gnocchit voideltuun uunivuokaan (23 cm x 32 cm). Puristele makkarasta nokareita ja lisää ne vuokaan. Valuta päälle öljy.
Paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Nosta vuoka uunista. Lisää vuokaan tomaatit ja lehtikaalisuikaleet. Mausta mustapippurilla sekä chilirouheella. Sekoita ainekset vuoassa keskenään ja jatka paistamista 10 minuuttia.
Revi mozzarellapallot ja lisää ne vuokaan. Paista vielä 5–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Ripottele päälle basilikanlehtiä.
Jätä halutessasi chilirouhe pois. Vuokaan voit käyttää mitä tahansa raakamakkaraa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −24 %Rummo Perunagnocchi 500gPlussa-kortillaEtuhinta 1,99/kpl3,98/kgIlman Plussa-korttia 2,65/kpl (5,30/kg)
- Pirkka Parhaat maustettu ekstra-neitsytoliiviöljy sitruuna 250ml PizzanpaistajatHinta 5,99/kpl23,96/l
- Pirkka kirsikkatomaatti 250g 1lk ulkomainenHinta 1,59/kpl6,36/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Pirkka chilirouhe 17gHinta 0,85/kpl50,00/kg
- Pirkka mozzarella 200g/125gHinta 1,49/kpl11,92/kg
- Barilla Gnocchi n.85 durumvehnästä valmistettu pasta 500gHinta 1,95/kpl3,90/kg
- Pirkka gnocchi kuviopasta 500gHinta 1,35/kpl2,70/kg
- Borges Aromaattinen oliiviöljy sitruunankuori 200mlHinta 10,20/kpl51,00/l
- Pirkka suomalainen kirsikkatomaatti 250gHinta 3,29/kpl13,16/kg
- Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250gHinta 5,49/kpl21,96/kg
- Lehtikaali vihreä 200g SuomiHinta 2,95/kpl14,75/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Meira Chilirouhe tulinen 22g tlkHinta 1,55/kpl70,45/kg
- Meira tulinen chilimauste 45g mylly suolaton maustesekoitusHinta 4,45/kpl98,89/kg
- Castelli Mozzarella Burrata 125 gHinta 3,69/kpl29,52/kg
- Riitan Herkku mozzarella 250gHinta 4,65/kpl18,60/kg
- Järvikylä basilika rkk FIHinta 1,89/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(137 arviota)
- alle 30 min4,9(11 arviota)
- 30 - 60 min3,9(203 arviota)
- 30 - 60 min3,0(3 arviota)
- alle 30 min3,7(147 arviota)
- alle 30 min4,7(86 arviota)
- alle 30 min3,5(25 arviota)
- alle 30 min3,3(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (231 arviota)
- Mummo-654 kuukautta sittenTodella herkullinen ruoka. Suosittelen.
- Mummo8 kuukautta sittenHelppo ja voi varioida tarpeen mukaan !!
- Gnocchi1 vuosi sittenAnnen kommenttiin: Ostithan varmasti oikeita perunagnoccheja ettet gnocchin muotoista pastaa? Kaksi eri asiaa :)
- Anne1 vuosi sittenSiis eihän se pasta kypsynyt ilman nesteitä. Menikö nyt jotain ohi? Aivan kovat! Kaali ihanan rapea..
- Eikka1 vuosi sittenEttä makkarasta voikin saada jotain näin hyvää! Loistava ohje, kiitos tästä.
- mlh2 vuotta sittenHelppo ja hyvä ruoka. Toimii tosi hyvin myös siskonmakkaralla. Lehtikaali unohtui kauppaan mutta kotona oli tavallista kotimaista kaalia. Meillä tästä annoksesta syö 2 aikuista kahtena päivänä.
- mytty2 vuotta sittenYksi lempiruuistani, mutta Pirkka parhaat -raakamakkara on kuulemma kausituote, joten tätä ihanuutta ei voi valmistaa talvella. Mikä sääli!
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenmytty, tässä voi käyttää mitä vaan mausteista makkaraa paloiteltuna. Mukavia kokkailuita!
- sofia2 vuotta sittenMun lempiruoka
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenMingustiina, ohjeessa gnocchit kypsyvät muiden raaka-aineiden kanssa uunissa.
- Mingustiina3 vuotta sittenMiksi gnocceja ei keitetä aluksi?
- Kökki3 vuotta sittenTodella hyvä resepti! Lisään aina paprikaa joukkoon lisäkasvikseksi. Sen makeus sopii hyvin tähän varsinkin, jos käyttää chorizoraakamakkaraa. Annoksen päälle vähän aiolia, niin 👌.
- Joku3 vuotta sittenEi suolaa ollenkaan?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenJoku, gnocchivuokaan ei ole tarkoitus lisätä suolaa, koska gnocchit, raakamakkara ja mozzarella tuovat ruokaan suolaisuutta. Toki ruokaan voi halutessaan lisätä pienen määrän suolaa.
- Vesikielellä3 vuotta sittenIhana resepti ja niin hyvää!
- ETK3 vuotta sittenJa viinisuositus on?
- Mkkk3 vuotta sittenTodella maistuva, täyttävä ja helppo ruoka. Laitoin 2 pkt makkaroita, jolloin annoksia tuli 6 - nähtävästi alkuperäiselläkin reseptillä vuokasta riittää todellisuudessa useammalle kuin 3:lle.