Gnocchivuoka
Gnocchivuoka on varsinainen arjen pelastaja! Valmiit perunagnocchit saavat kaverikseen mausteista makkaraa, tomaatteja ja lehtikaalja. Koko komeus kuorrutetaan mozzarellalla. Noin 4,45€/annos.*
- 3 annosta
- alle 30 min
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(500 g)perunagnoccheja (esim. Rummo)
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1ps(125 g)Pirkka lehtikaalisuikaleita
- 1/4tlmustapippuria
- 1/4tlchilirouhetta
- 2ps(à 200 g/125 g)Pirkka mozzarellaa
- 1/2ruukkuabasilikaa
Valmistus
alle 30 min- Levitä gnocchit voideltuun uunivuokaan (23 cm x 32 cm). Puristele makkarasta nokareita ja lisää ne vuokaan. Valuta päälle öljy.
- Paista 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
- Nosta vuoka uunista. Lisää vuokaan tomaatit ja lehtikaalisuikaleet. Mausta mustapippurilla sekä chilirouheella. Sekoita ainekset vuoassa keskenään ja jatka paistamista 10 minuuttia.
- Revi mozzarellapallot ja lisää ne vuokaan. Paista vielä 5-8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Ripottele päälle basilikanlehtiä.
Tiesitkö että...
Jätä halutessasi chilirouhe pois. Vuokaan voit käyttää mitä tahansa raakamakkaraa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ei suolaa ollenkaan?
Joku, gnocchivuokaan ei ole tarkoitus lisätä suolaa, koska gnocchit, raakamakkara ja mozzarella tuovat ruokaan suolaisuutta. Toki ruokaan voi halutessaan lisätä pienen määrän suolaa.
Ihana resepti ja niin hyvää!
Ja viinisuositus on?
Todella maistuva, täyttävä ja helppo ruoka. Laitoin 2 pkt makkaroita, jolloin annoksia tuli 6 - nähtävästi alkuperäiselläkin reseptillä vuokasta riittää todellisuudessa useammalle kuin 3:lle.