• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Salvia-mozzarellabroilerit

Salviatahnalla, basilikalla ja mozzarellalla täytetyt broilerit maistuvat raikkaan salaatin kanssa. Resepti noin 3,50 €/annos*.
Salvia-mozzarellabroilerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 365 kcal / annos (280g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa broilerit auki pitkältä sivulta kirjan tapaan. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Levitä jokaisen fileen halkaisupinnalle noin 1 rkl salviatahnaa.
  2. Leikkaa mozzarella ohuiksi viipaleiksi. Jaa mozzarellaviipaleet sekä hienonnettu basilika tasaisesti broilerifileille. Käännä broilerit takaisin fileen muotoon, kiinnitä cocktailtikuilla ja nosta uunivuokaan.
  3. Pese ja puolita sitruuna. Purista toisesta puolikkaasta sitruunanmehua fileiden päälle ja viipaloi toinen puolikas. Lisää sitruunaviipaleet vuokaan. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes broilerit ovat kypsiä. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä, ohraa tai perunoita.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat broilereihin kauniin paistopinnan, ruskista broilerit pannulla ennen uunikypsennystä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 365 kcal1 530 kJ
  • Proteiinia53,5 g
  • Hiilihydraatteja2,83 g
  • Rasvaa15,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille