• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
RaakamakkaraveneetReseptin takana bloggaaja

Raakamakkaraveneet

Herkulliset raakamakkaraveneet valmistetaan mausteisesta raakamakkarasta ja värikkäistä kasviksista. Reseptin laatijana Beach House Kitchen -blogin Heli-Hannele Pehkonen.

  • 5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa viideksi noin 1 cm:n paksuiseksi viipaleeksi (leikkaa molemmista reunoista pois ohuet päätysiivut ja hyödynnä ne muussa ruoanlaitossa). Mausta suolalla.
  2. Purista raakamakkaroista sormenpään kokoisia paloja öljytylle paistinpannulle. Kääntele parin minuutin ajan ja paista kypsäksi.
  3. Saat enemmän makua, jos paistat kesäkurpitsaviipaleita hetken pannulla öljyssä tai grillaat niihin pinnan.
  4. Irrota maissinsiemenet (esigrillatuista tai sellaisenaan) tähkistä ja leikkaa kirsikkatomaatit ja mozzarellapallo ohuiksi siivuiksi.
  5. Lado kesäkurpitsaviipaleet vuokaan tai grilliastiaan ja jaa niille mozzarellasiivut, raakamakkarapallot, maissinjyvät sekä kirsikkatomaattisiivut.
  6. Ripottele päälle juustoraastetta ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Grillaa, kunnes juusto sulaa tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  8. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja basilikalla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu