Raakamakkaraveneet
Herkulliset raakamakkaraveneet valmistetaan mausteisesta raakamakkarasta ja värikkäistä kasviksista. Reseptin laatijana Beach House Kitchen -blogin Heli-Hannele Pehkonen. Noin 2,40€/annos*
- 5 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
5 annosta
- 1rs(260 g)raakamakkaraa, esim. salsicciaa
- n. 400gkesäkurpitsaa
- 1pkt(400 g)Pirkka kypsiä maissintähkiä
- 1rs(250 g)Pirkka suomalaisia kirsikkatomaatteja
- 1pkt(125 g/200 g)Pirkka mozzarellaa
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2dlkevätsipulia hienonnettuna
- yrttejä, esim. basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa viideksi noin 1 cm:n paksuiseksi viipaleeksi (leikkaa molemmista reunoista pois ohuet päätysiivut ja hyödynnä ne muussa ruoanlaitossa). Mausta suolalla.
- Purista raakamakkaroista sormenpään kokoisia paloja öljytylle paistinpannulle. Kääntele parin minuutin ajan ja paista kypsäksi.
- Saat enemmän makua, jos paistat kesäkurpitsaviipaleita hetken pannulla öljyssä tai grillaat niihin pinnan.
- Irrota maissinsiemenet (esigrillatuista tai sellaisenaan) tähkistä ja leikkaa kirsikkatomaatit ja mozzarellapallo ohuiksi siivuiksi.
- Lado kesäkurpitsaviipaleet vuokaan tai grilliastiaan ja jaa niille mozzarellasiivut, raakamakkarapallot, maissinjyvät sekä kirsikkatomaattisiivut.
- Ripottele päälle juustoraastetta ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Grillaa, kunnes juusto sulaa tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja basilikalla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi