Raakamakkaraveneet
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Herkulliset raakamakkaraveneet valmistetaan mausteisesta raakamakkarasta ja värikkäistä kasviksista. Reseptin laatijana Beach House Kitchen -blogin Heli-Hannele Pehkonen.
- Kananmunaton
Ainekset
5 annosta
1 rs (260 g) | tai |
n. 400 g | kesäkurpitsaa tai |
1 pkt (400 g) | tai |
1 rs (250 g) | Pirkka suomalaisia kirsikkatomaatteja tai |
1 ps (200 g/125 g) | tai |
1/2 ps (à 150 g) | tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1/2 dl | kevätsipulia hienonnettuna tai |
yrttejä, esim. basilikaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 479 kJ / 115 kcal |
Rasva | 7,3 g |
josta tyydyttynyttä | 3,5 g |
Hiilihydraatit | 6,1 g |
josta sokereita | 2,3 g |
Proteiini | 5,7 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa viideksi noin 1 cm:n paksuiseksi viipaleeksi (leikkaa molemmista reunoista pois ohuet päätysiivut ja hyödynnä ne muussa ruoanlaitossa). Mausta suolalla.
Purista raakamakkaroista sormenpään kokoisia paloja öljytylle paistinpannulle. Kääntele parin minuutin ajan ja paista kypsäksi.
Saat enemmän makua, jos paistat kesäkurpitsaviipaleita hetken pannulla öljyssä tai grillaat niihin pinnan.
Irrota maissinsiemenet (esigrillatuista tai sellaisenaan) tähkistä ja leikkaa kirsikkatomaatit ja mozzarellapallo ohuiksi siivuiksi.
Lado kesäkurpitsaviipaleet vuokaan tai grilliastiaan ja jaa niille mozzarellasiivut, raakamakkarapallot, maissinjyvät sekä kirsikkatomaattisiivut.
Ripottele päälle juustoraastetta ja mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa, kunnes juusto sulaa tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja basilikalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −13 %Pirkka mozzarella 200g/125gPlussa-kortillaEtuhinta 4,00/3 kpl10,67/kgIlman Plussa-korttia 1,55/kpl (12,40/kg)
- Plussa-etu −9 %Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinenPlussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Pirkka kevätsipuli 100g SuomiHinta 2,89/kpl28,90/kg
- Pirkka kesäkurpitsa luomuHinta n. 1,12/kpl4,49/kg
- Pirkka kesäkurpitsa ulkomainenHinta n. 0,87/kpl3,49/kg
- Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250gHinta 5,99/kpl23,96/kg
- Pirkka kirsikkatomaatti 250g 1lk ulkomainenHinta 1,39/kpl5,56/kg
- Plussa-etu −12 %Pirkka mozzarella 280g/125g laktoositonPlussa-kortillaEtuhinta 5,50/3 kpl14,67/kgIlman Plussa-korttia 2,09/kpl (16,72/kg)
- Galbani mozzarella 125gHinta 1,99/kpl15,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Järvikylä basilika rkk FIEtuhinta 1,00/kplnorm. 1,99/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,6(89 arviota)
- 30 - 60 min3,5(37 arviota)
- alle 30 min4,7(86 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,5(10 arviota)
- 30 - 60 min3,5(2 arviota)
- 30 - 60 min4,4(14 arviota)
- 30 - 60 min4,7(160 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvio)