Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
PorotortillatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porotortillat

Tortillat täytetään lämpimällä poronkäristystäytteellä, mozzarellalla, oliiveilla ja salaatilla.

Ainekset

6 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Kuumenna rasva paistinpannussa. Lisää pannuun jäinen poronkäristysliha ja ruskista käristys. Kaada pannuun vesi ja pane kansi päälle. Anna kiehua 5–10 minuuttia.
  2. Lisää pannuun tomaatit ja basilika. Kuumenna. Suikaloi mozzarella ja puolita oliivit. Suikaloi myös salaatti.
  3. Lämmitä tortillankuoret. Sivele kuoret juustodipillä. Levitä päälle liha-tomaattiseosta, mozzarellaa, oliiveja ja salaattia. Kääräise tortillat taskuksi ja kiedo ympärille lautasliina. Nauti heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille11 arvostelua