• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porotortillat

Tortillat täytetään lämpimällä poronkäristystäytteellä, mozzarellalla, oliiveilla ja salaatilla. N. 1,25€/annos*.
Porotortillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 kpl
  • alle 30 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

6 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Kuumenna rasva paistinpannussa. Lisää pannuun jäinen poronkäristysliha ja ruskista käristys. Kaada pannuun vesi ja pane kansi päälle. Anna kiehua 5-10 minuuttia.
  2. Lisää pannuun tomaatit ja basilika. Kuumenna. Suikaloi mozzarella ja puolita oliivit. Suikaloi myös salaatti.
  3. Lämmitä tortillankuoret. Sivele kuoret juustodipillä. Levitä päälle liha-tomaattiseosta, mozzarellaa, oliiveja ja salaattia. Kääräise tortillat taskuksi ja kiedo ympärille lautasliina. Nauti heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal652 kJ
  • Proteiinia7,48 g
  • Hiilihydraatteja9,18 g
  • Rasvaa10,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1