• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-salvialohi

Tomaatti-salvialohessa maistuu Pirkka Välimeren salviatahna yhdessä tomaatin ja mozzarellan kanssa. Tämäkin resepti vain n. 3,95€/annos*.
Tomaatti-salvialohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 327 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • kevätsipulia tai yrttejä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Levitä fileen pintaan salviatahna.
  2. Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Levitä viipaleet limittäin kalan päälle. Kypsennä 200 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  3. Ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia tai yrttejä. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 327 kcal1 370 kJ
  • Proteiinia29,1 g
  • Hiilihydraatteja3,55 g
  • Rasvaa21,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille