• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen uunimakkara

Tomaattinen uunimakkara on helppo ja nopea arkiruoka.
Tomaattinen uunimakkara
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 318 kcal / annos (310g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista makkarasta kuori ja tee viiltoja parin sentin välein. Puhdista paprikat ja paloittele ne reiluiksi paloiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita rasvassa pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattimurska ja mausteet.
  3. Kaada tomaattiseos uunivuokaan ja sekoita joukkoon paprikapalat. Nosta makkarat kasvisten päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut. Ripottele pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 318 kcal1 330 kJ
  • Proteiinia13,3 g
  • Hiilihydraatteja17,6 g
  • Rasvaa20,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille50