Tomaattinen uunimakkara
Tomaattinen uunimakkara on helppo ja nopea arkiruoka ja maistuu monelle.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 318 kcal / annos (310g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)K-Menu uunimakkara
- 1ps(300 g)Pirkka paprikaa (keltainen ja punainen)
- 1(120g)iso sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklöljyä
- 1prk(500 g)K-Menu tomaattimurskaa
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlbasilikaa
- ripausmustapippuria
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Poista makkarasta kuori ja tee viiltoja parin sentin välein. Puhdista paprikat ja paloittele ne reiluiksi paloiksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita rasvassa pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattimurska ja mausteet.
- Kaada tomaattiseos uunivuokaan ja sekoita joukkoon paprikapalat. Nosta makkarat kasvisten päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut. Ripottele pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 310g100 g
- 318 kcal1 330 kJ
- Proteiinia 13,3 g
- Hiilihydraatteja17,6 g
- Rasvaa20,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hyvää. Tästä tulee uusi suosikki
Mahtava reseptio
Yep
That was excellent! Served it with coucous (in which I'd added a knob of butter). Only thing I didn't do was add the basil leaves. As we say in England, "It's a keeper!" ( = for the recipe book)