Tomaattinen uunimakkara
Tomaattinen uunimakkara on helppo ja nopea arkiruoka ja maistuu monelle.
4 annostaalle 30 min318 kcal / annos (310g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)K-Menu uunimakkara
- 1ps(300 g)Pirkka paprikaa (keltainen ja punainen)
- 1(120g)iso sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklöljyä
- 1prk(500 g)K-Menu tomaattimurskaa
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlbasilikaa
- ripausmustapippuria
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Poista makkarasta kuori ja tee viiltoja parin sentin välein. Puhdista paprikat ja paloittele ne reiluiksi paloiksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita rasvassa pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattimurska ja mausteet.
- Kaada tomaattiseos uunivuokaan ja sekoita joukkoon paprikapalat. Nosta makkarat kasvisten päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut. Ripottele pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 310g100 g
- 318 kcal1 330 kJ
- Proteiinia 13,3 g
- Hiilihydraatteja17,6 g
- Rasvaa20,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvää. Tästä tulee uusi suosikki
Mahtava reseptio
Yep
That was excellent! Served it with coucous (in which I'd added a knob of butter). Only thing I didn't do was add the basil leaves. As we say in England, "It's a keeper!" ( = for the recipe book)