Hyppää sisältöön
FetasalaattiReseptin takana kumppani

Fetasalaatti

  • Annosmäärä2 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Fetasalaatti maistuu niin lisäkkeenä kuin pääruokanakin.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

2 annosta
  • 1 ps (100 g) Pirkka jääsalaattia
  • 1 (60 g) punasipulia
  • 3-4 tomaattia
  • 1/2 (150 g) kurkkua
  • 200 g fetaa
  • 1 dl vihreitä oliiveja
  • tuoretta tai kuivattua oreganoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria

Ravintosisältö

  • Energia
    355 kJ / 86 kcal
  • Rasva
    6,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,9 g
  • Hiilihydraatit
    2,1 g
  • josta sokereita
    2 g
  • Proteiini
    3,6 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Revi salaatti. Leikkaa kuoritut punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa pestyt tomaatit lohkoiksi ja kurkku kuutioiksi. Kuutioi myös feta. Valuta oliivit.
  2. Jaa salaattiaineet kahdelle annoslautaselle tai asettele tarjoiluvadille. Ripottele pinnalle tuore tai kuivattu oregano. Viimeistele salaatti rouhitulla mustapippurilla ja oliiviöljyllä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (31 arviota)

  • Seada
    1 vuosi sitten
    Hienoa kåiki 👌
  • K-Kuluttajapalvelu
    7 vuotta sitten
    K, salaatista tulee noin kaksi annosta.
  • K
    7 vuotta sitten
    Kuinka monelle tästä salaatista riittää?