
Fetasalaatti
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Fetasalaatti maistuu niin lisäkkeenä kuin pääruokanakin.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
2 annosta
- 1 ps (100 g) Pirkka jääsalaattia
- 1 (60 g) punasipulia
- 3-4 tomaattia
- 1/2 (150 g) kurkkua
- 200 g fetaa
- 1 dl vihreitä oliiveja
- tuoretta tai kuivattua oreganoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia355 kJ / 86 kcal
- Rasva6,7 g
- josta tyydyttynyttä2,9 g
- Hiilihydraatit2,1 g
- josta sokereita2 g
- Proteiini3,6 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Revi salaatti. Leikkaa kuoritut punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa pestyt tomaatit lohkoiksi ja kurkku kuutioiksi. Kuutioi myös feta. Valuta oliivit.
- Jaa salaattiaineet kahdelle annoslautaselle tai asettele tarjoiluvadille. Ripottele pinnalle tuore tai kuivattu oregano. Viimeistele salaatti rouhitulla mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(9 arviota)
- 30 - 60 min4,1(19 arviota)
- 30 - 60 min4,1(10 arviota)
- alle 15 min4,3(16 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min3,6(37 arviota)
- 30 - 60 min3,1(19 arviota)
- alle 30 min4,3(15 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (31 arviota)
- Seada1 vuosi sittenHienoa kåiki 👌
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenK, salaatista tulee noin kaksi annosta.
- K7 vuotta sittenKuinka monelle tästä salaatista riittää?