• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Grillattua entrecôtea ja pekoniherkkusieniä

Grillatut pekoniherkkusienet ovat grilliruokien kestosuosikkeja ja ne maistuvat erilaisten grilliruokien kanssa.
Grillattua entrecôtea ja pekoniherkkusieniä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 179 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(n. 700 g)marinoitua naudan entrecôtea
    • öljyä

Täytetyt herkkusienet

    • 1rs(200 g)herkkusieniä (tuoreita)
    • n. 75gyrttituorejuustoa
    • 1/2pkt(à 170 g)HK Amerikan pekonia

Lisäksi

    • tomaatteja
    • kesäkurpitsaa
    • ananasviipaleita

Valmistus

alle 30 min
  1. Nosta liha huoneenlämpöön noin 1/2 h ennen paistamista.
  2. Paista entrecôtet grillissä tai kuumassa pannussa tilkassa öljyä 5-6 minuuttia välillä kääntäen.
  3. Puhdista herkkusienet ja irrota niistä kannat. (Kannat voi paloitella esim. salaattiin.) Täytä sienet tuorejuustolla. Leikkaa pekoniviipaleet pitkittäin puoliksi ja kietaise viipale jokaisen sienen ympärille. Kypsennä sienet grillissä tai uunissa 225 asteessa 10-15 minuttia.
  4. Lisäkkeeksi voit vielä grillata halkaistuja tomaatteja, viipaloituja kesäkurpitsoja ja ananasviipaleita.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 179 kcal747 kJ
  • Proteiinia14,9 g
  • Hiilihydraatteja0,87 g
  • Rasvaa13,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille