Grillattua entrecôtea ja pekoniherkkusieniä
Grillatut pekoniherkkusienet ovat grilliruokien kestosuosikkeja ja ne maistuvat erilaisten grilliruokien kanssa.
4 annostaalle 30 min179 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(n. 700 g)marinoitua naudan entrecôtea
- öljyä
Täytetyt herkkusienet
- 1rs(200 g)herkkusieniä (tuoreita)
- n. 75gyrttituorejuustoa
- 1/2pkt(à 170 g)HK Amerikan pekonia
Lisäksi
- tomaatteja
- kesäkurpitsaa
- ananasviipaleita
Valmistus
alle 30 min- Nosta liha huoneenlämpöön noin 1/2 h ennen paistamista.
- Paista entrecôtet grillissä tai kuumassa pannussa tilkassa öljyä 5-6 minuuttia välillä kääntäen.
- Puhdista herkkusienet ja irrota niistä kannat. (Kannat voi paloitella esim. salaattiin.) Täytä sienet tuorejuustolla. Leikkaa pekoniviipaleet pitkittäin puoliksi ja kietaise viipale jokaisen sienen ympärille. Kypsennä sienet grillissä tai uunissa 225 asteessa 10-15 minuttia.
- Lisäkkeeksi voit vielä grillata halkaistuja tomaatteja, viipaloituja kesäkurpitsoja ja ananasviipaleita.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 179 kcal747 kJ
- Proteiinia 14,9 g
- Hiilihydraatteja0,87 g
- Rasvaa13,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi