Roseepippuriporo 2
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Herkullinen roseepippuriporo maistuu perunasoseen, keitettyjen vihreiden papujen ja puolukkahillon kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
1 ps (240 g) | Pirkka poronkäristystä (pakaste) tai |
2 (200 g) | sipulia tai |
n. 100 g | HK Amerikan pekonia tai |
3–4 dl | vettä tai |
1/2 rkl | perunajauhoa + tilkka vettä tai |
100 g | maustamatonta tuorejuustoa tai |
1 1/2 tl | roseepippureita tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori sipulit ja suikaloi ne. Suikaloi myös pekoni.
Levitä pekonisuikaleet kylmään paistokasariin ja kuumenna, kunnes rasva irtoaa ja pekonit rapeutuvat. Siirrä suikaleet lautaselle ja kaada jäiset käristyslihat kuumalle pannulle. Kun käristysliha on sulanut, lisää pannulle sipulit ja sekoittele, kunnes ne pehmenevät hiukan. Sekoita joukkoon pekonit.
Lisää vesi. Hauduta poroa miedolla lämmöllä kannen alla 5–10 minuuttia ja suurusta liemi kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla perunajauhoilla.
Lisää tuorejuusto ja sekoita, kunnes se sulaa. Mausta roseepippureilla ja hauduta vielä hetki. Lisää hiukan nestettä, jos kastike on liian sakeaa. Tarjoa perunasoseen, keitettyjen vihreiden papujen ja puolukkahillon tai karpalohyytelön kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(5 arviota)
- yli 60 min4,1(9 arviota)
- yli 60 min3,3(4 arviota)
- 30 - 60 min3,0(2 arviota)
- alle 30 min5,0(7 arviota)
- alle 30 min
- yli 60 min3,9(7 arviota)
- yli 60 min4,0(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvio)