• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillattua possunfileetä salaattipedillä

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 3,95 €/annos.*
Grillattua possunfileetä salaattipedillä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 424 kcal / annos (480g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi grilliin

    • 2paprikaa
    • 1kesäkurpitsa
    • öljyä
    • suolaa

Salaattipeti

    • 2-3erilaista salaattia
    • (esim. jääsalaattia, lollo rossoa, rucolaa)
    • 2-3tomaattia
    • 1/2verkkomelonia
    • tuoretta basilikaa

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuutioi possunfilee noin 3 x 3 cm:n kuutioiksi. Marinoi kuutioita pari tuntia grillauskastikkessa. Pujottele kuutiot vartaisiin.
  2. Lohko paprikat ja leikkaa kesäkurpitsa vinottain noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Sivele paprikat ja kesäkurpitsat öljyllä. Grillaa vartaita ja vihanneksia noin 6 minuuttia välillä kääntäen. Tarkkaile vihanneksien ruskistumista, jotta ne eivät pala. Ripottele vihanneksille suolaa.
  3. Asettele puhdistetut salaatit paloiteltuina isoille lautasille. Pane jokaiselle lautaselle lohkottuja tomaatteja ja kuorittu lohko melonia.
  4. Valmista kastike sekoittamalla aineet keskenään. Nosta lautasille kuumat vartaat, paprikat ja kesäkurpitsat. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoa kastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 480g100 g

  • 424 kcal1 780 kJ
  • Proteiinia31,9 g
  • Hiilihydraatteja17,7 g
  • Rasvaa22,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille