Juusto-pekonitahna ja maissintähkät
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Grillattu maissi on kesä suosikki herkkuja. Tarjoa maissien kanssa pekoni-tuorejuustotahnaa, joka sopii lisäkkeeksi myös muulle grilliruoalle.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 400 g) | tai |
1/2 pkt (à 170 g) | tai |
1/2 dl | persiljaa hienonnettuna tai |
1 rs (180 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 498 kJ / 119 kcal |
Rasva | 5,9 g |
josta tyydyttynyttä | 2,9 g |
Hiilihydraatit | 12,2 g |
josta sokereita | 2,5 g |
Proteiini | 3,2 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Ruskista pekoniviipaleet. Nosta ne talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja sekoita persiljan kanssa tuorejuustoon joukkoon.
Grillaa maissintähkiä noin 5 minuuttia välillä käännellen tai lämmitä ne mikroaaltouunissa (600 W/noin 3 minuuttia). Tarjoa kuumien maissintähkien kanssa pekoni-tuorejuustoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −33 %HK Amerikan pekoni 170gPlussa-kortillaEtuhinta 5,00/3 kpl9,80/kgIlman Plussa-korttia 2,49/kpl (14,65/kg)
- Pirkka tuorejuusto Italian yrtit 180g laktoositonHinta 1,79/kpl9,94/kg
- Atria Suomalainen Pekoni 100gHinta 2,09/kpl20,90/kg
- HK Amerikan Pekoni Gourmet 140gEtuhinta 1,99/kpl14,21/kgnorm. 4,09/kpl (29,21/kg)
- Järvikylä persilja rkk FIHinta 1,69/kpl
- Pirkka suomalainen persilja ruukussaHinta 1,69/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,7(10 arviota)
- alle 30 min4,4(20 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min4,0(4 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min3,0(12 arviota)
- alle 30 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min2,4(14 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)