• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juusto-pekonitahna ja maissintähkät

Grillattu maissi on kesä suosikki herkkuja. Tarjoa maissien kanssa pekoni-tuorejuustotahnaa, joka sopii lisäkkeeksi myös muulle grilliruoalle.
Juusto-pekonitahna ja maissintähkät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 148 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Ruskista pekoniviipaleet. Nosta ne talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja sekoita persiljan kanssa tuorejuustoon joukkoon.
  2. Grillaa maissintähkiä noin 5 minuuttia välillä käännellen tai lämmitä ne mikroaaltouunissa (600 W/noin 3 minuuttia). Tarjoa kuumien maissintähkien kanssa pekoni-tuorejuustoa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 148 kcal620 kJ
  • Proteiinia4,32 g
  • Hiilihydraatteja14,4 g
  • Rasvaa7,89 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille