Grillatut herkkusienet ja broilerit

Grilliherkkusienet sopivat lisäkkeeksi lähes kaikille grilliruoille. Sienet on täytetty tuorejuustolla ja pekonin tilalla on käytetty kinkkua. Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
Grillatut herkkusienet ja broilerit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10-12 kpl
  • yli 60 min
  • 121 kcal / 100 g

Ainekset

10-12 kpl
    • 1rs(350 g)Kariniemen broilerin minuuttipihvejä, marinoimaton
    • n. 1/2dlPirkka marinointi- ja grillauskastiketta

Herkkusienet

    • 1rs(500 g)Pirkka grilliherkkusieniä
    • 1rs(200 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, chili
    • tai
    • Crème Bonjour -tuorejuustoa, mustapippuri
    • 6-8viipalettaPirkka ylikypsää kinkkua

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane lihat pieneen muovipussiin ja kaada päälle marinointikastike. Anna marinoitua vähintään tunti. Kääntele pussia marinoitumisen aikana.
  2. Irrota herkkusienistä kannat. (Kannat voi paloitella esim. salaattiin tai wokkiin.) Täytä lakit tuorejuustolla. Leikkaa kinkkuviipaleet neljään suikaleeseen ja asettele kaksi suikaletta ristikkäin jokaisen sienen päälle.
  3. Kypsennä sieniä grillissä tai uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  4. Grillaa tai paista broilerit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa lisäksi salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 121 kcal505 kJ
  • Proteiinia11,5 g
  • Hiilihydraatteja2,35 g
  • Rasvaa7,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2