• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Perunanyytit & pekonisienet

Perunanyytit & pekonisienet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Perunanyytit

Pekoniherkkusienet

Lisäksi

    • alumiinifoliota

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin perunanyytit. Viipaloi perunat. Suikaloi paprika ja sipuli. Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon öljy. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla oreganolla.
  2. Jaa perunat neljälle foliopalalle. Lisää pinnalle vielä oliivit. Sulje foliot nyyteiksi. Grillaa noin 10 minuuttia tai kuumenna uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
  3. Puhdista herkkusienet ja irrota niistä kannat. (Kannat voi paloitella esim. perunanyytteihin tai salaattiin.) Täytä sienet juustokuutioilla ja mausta ne hienonnetulla oreganolla. Leikkaa pekoniviipaleet pitkittäin puoliksi ja kietaise viipale jokaisen sienen ympärille. Kiinnitä pekonit halutessasi cocktailtikuilla. Kypsennä sienet grillissä tai uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia. Tarjoa grillipihvien tai broilerin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille1