Grillatut suippokaalit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Pienet suippokaalit sopivat mainiosti grilliin, sillä kantaosa pitää ne kasassa. Viimeistele grillauksen jälkeen caesarkastikkeella, pinjansiemenillä ja basilikalla.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
1 pkt (200 g) | pieniä suippokaaleja tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
n. 1/2 dl | tai |
1/4 dl | tai |
1–2 rkl | tuoretta basilikaa suikaleina tai |
Valmistus
alle 15 min
Huuhtele kaalit. Leikkaa kaalit pitkittäin kahteen osaan siten, että kanta pitää kaalin kasassa. Sivele kaalille molemmin puolin öljyä.
Grillaa kaaleja kevyesti molemmin puolin parin minuutin ajan, kunnes kaalit saavat väriä ja pehmenevät hiukan.
Nosta kaalit tarjolle ja valuta päälle caesarkastiketta. Ripottele pinnalle pinjansiemeniä ja basilikaa. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,6(30 arviota)
- 30 - 60 min4,1(255 arviota)
- alle 15 min2,7(9 arviota)
- alle 15 min3,9(61 arviota)
- alle 30 min4,2(51 arviota)
- alle 15 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min3,7(87 arviota)
- yli 60 min4,0(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (22 arviota)