• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkanapasta

Luontaisesti gluteeniton pasta syntyy ohuista porkkanasuikaleista. Kokeile porkkanasuikaleiden kanssa myös muita pastakastikkeita. N. 2,45€/annos.
Porkkanapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

2 annosta
    • 4(300 g)porkkanaa
    • 1/2rklöljyä

Kastike

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori porkkanat. Leikkaa porkkanoista pitkiä ohuita suikaleita kuorimaveitsellä tai spiraalileikkurilla.
  2. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi sauvasekottimella tai monitoimikoneella.
  3. Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla ja siirrä sivuun odottamaan. Lämmitä porkkanasuikaleet pannulla öljyssä. Sekoita joukkoon kastike. Pyörittele seos nopeasti pannulla kunnes porkkanat ovat hieman pehmenneet. Ripottele pinnalle pinjansiemenet ja basilika.

Tiesitkö että...

Vinkki! Raakaruokavalioon sopivan pastan saat, kun valmistat pastan ilman kuumentamista. Sekoita kastike porkkanasuikaleiden joukkoon ja nauti kylmänä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 246 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia4,71 g
  • Hiilihydraatteja11,8 g
  • Rasvaa20,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16