• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Marinoitu parsakaaliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu parsakaali

Marinoitu parsakaali on herkullinen, kasvisruokavalioonkin sopiva lisäke, jossa maistuvat muun muassa omena, paahdetut pinjansiemenet ja pippuri.

  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 96,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 300gparsakaalinuppuja
    • n. 2rklvettä
    • 1/2punasipuli suikaloituna

Marinadi

Pinnalle

    • 2rklPirkka pinjansiemeniä

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele parsakaalit pienemmiksi ja siirrä ne kulhoon. Lisää vesi. Kypsennä mikrossa kuvun alla 600W / 3 minuuttia.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos parsakaalien päälle. Lisää punasipulit ja anna marinoitua, välillä sekoittaen, noin tunti. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,3 kcal403 kJ
  • Proteiinia3,98 g
  • Hiilihydraatteja3,58 g
  • Rasvaa7,11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua