• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu parsakaali

Marinoitu parsakaali
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 300gparsakaalinuppuja
    • n. 2rklvettä
    • 1/2punasipuli suikaloituna

Marinadi

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele parsakaalit pienemmiksi ja siirrä ne kulhoon. Lisää vesi. Kypsennä mikrossa kuvun alla 600W / 3 minuuttia.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos parsakaalien päälle. Lisää punasipulit ja anna marinoitua, välillä sekoittaen, noin tunti. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,3 kcal403 kJ
  • Proteiinia3,98 g
  • Hiilihydraatteja3,58 g
  • Rasvaa7,11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1