• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillimestarin makkaranyytit

Grillimestarin makkaranyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 159 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko perunat ja asettele ne neljälle reilun kokoiselle alumiinifoliopalalle. Hienonna ruohosipuli. (Jätä noin 1/2 dl ruohosipulisilppua koristeeksi.) Mausta sulatejuusto ruohosipulisilpulla, sinapilla ja mustapippurilla. Levitä sulatejuustoseos perunoiden päälle.
  2. Leikkaa makkarat vinoviipaleiksi ja asettele ne keon päälle. Sulje nyyteiksi ja kypsennä grillin ritilällä tai 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  3. Avaa nyytit ja ripottele päälle ruohosipulisilppua. Tarjoa tuoreen ruisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pienempi annos ruokaa valmistuu mukavasti myös saunankiukaalla vahvassa Pirkka-alumiinifoliossa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 159 kcal668 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1