Grillimestarin makkaranyytitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillimestarin makkaranyytit

Kääräise folioon peruna- ja makkaraviipaleita ja mehevöitä maustetulla sulatejuustolla. Helpot makkaranyytit valmistuvat uunissa tai kesällä grillissä.

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko perunat ja asettele ne neljälle reilun kokoiselle alumiinifoliopalalle. Hienonna ruohosipuli. (Jätä noin 1/2 dl ruohosipulisilppua koristeeksi.) Mausta sulatejuusto ruohosipulisilpulla, sinapilla ja mustapippurilla. Levitä sulatejuustoseos perunoiden päälle.
  2. Leikkaa makkarat vinoviipaleiksi ja asettele ne keon päälle. Sulje nyyteiksi ja kypsennä grillin ritilällä tai 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
  3. Avaa nyytit ja ripottele päälle ruohosipulisilppua. Tarjoa tuoreen ruisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pienempi annos ruokaa valmistuu mukavasti myös saunankiukaalla vahvassa Pirkka-alumiinifoliossa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille7 arvostelua
  • Vlja2.7.2018

    Onko tässä ohjeessa virhe? Puoli kiloa perunoita ja melkein saman verran (400g) sulatejuustoa. Pitäiskö olla 1 kg perunoita tohon juusto määrään...

  • K-Kuluttajapalvelu2.7.2018

    VIlja, kyseessä on oikea määrä. Voit toki halutessasi valmistaa makkaranyytit laittamalla niihin vähemmän juustoa.