Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
Kukkakaalia ja tomaatti-fetakastikettaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kukkakaalia ja tomaatti-fetakastiketta

Kukkakaali saa ylleen maukkaan tomaatti-fetakastikkeen. Se on mainio lisäke tai sopii leivän kanssa sellaisenaan kasvisruoaksi.

Ainekset

4 annosta
    • n. 700gkukkakaalia

Kastike

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi, paloittele myös kanta. Keitä kukkakaali miedosti suolatussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi, 5–8 minuuttia.
  2. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi valutetut salaattijuustot ja basilika.
  3. Valuta kukkakaali ja siirrä tarjoilukulhoon. Kaada päälle tomaatti-fetakastike. Tarjoa paistettujen tai grillattujen makkaroiden kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille4 arvostelua
  • Megi9.1.2016

    Laitoin tomaattikastikkeeseen aurinkokuivattua tomaattia ja kotimaista härköpapurouhetta, niin ruokaan tuli vähän enemmän proteiinia.