Kukkakaalia ja tomaatti-fetakastiketta

Kukkakaali saa ylleen maukkaan tomaatti-fetakastikkeen. Se on mainio lisäke tai sopii leivän kanssa sellaisenaan kasvisruoaksi. Tämä resepti n. 1,65€/annos*.
Kukkakaalia ja tomaatti-fetakastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 290 kcal / annos (370g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 700gkukkakaalia

Kastike

Lisäksi

    • 1pkt(400 g)K-Menu grillimakkaroita

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi, paloittele myös kanta. Keitä kukkakaali miedosti suolatussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi, 5-8 minuuttia.
  2. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi valutetut salaattijuustot ja basilika.
  3. Valuta kukkakaali ja siirrä tarjoilukulhoon. Kaada päälle tomaatti-fetakastike. Tarjoa paistettujen tai grillattujen makkaroiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa18,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1
  • Megi9.1.2016

    Laitoin tomaattikastikkeeseen aurinkokuivattua tomaattia ja kotimaista härköpapurouhetta, niin ruokaan tuli vähän enemmän proteiinia.