• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bratwurstia ja chilikaalia

Bratwurstia ja chilikaalia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi kaali juustohöylällä ja hienonna loput veitsellä. Poista chilistä ja paprikasta siemenet. Hienonna chili, paprika ja valkosipuli. Kiehauta ne öljyssä isossa paistokasarissa tai vokkipannussa. Lisää paprika ja kaali. Kuullota kasviksia miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kaalista irtoaa hieman nestettä.
  2. Sekoita etikka, hunaja ja suola keskenään. Kaada seos kaalin joukkoon. Anna hautua kannen alla vielä noin 10 minuuttia, kunnes se on pureskeltavan pehmeää. (Syys- ja talvikaali vaativat hieman pidemmän kypsymisajan kuin kesäkaali.)
  3. Ruskista bratwurstit öljyssä pannulla kaalin hautuessa. Ripottele mausteeksi runsaasti hienonnettua ruohosipulia. Tarjoa sinapin kanssa.

Ravintosisältö perannos 340g100 g

  • 551 kcal2 310 kJ
  • Proteiinia20,7 g
  • Hiilihydraatteja26,9 g
  • Rasvaa40,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille