• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti on helppo ja raikas jälkiruoka, joka sopii lähes joka aterialle. Vaihtele salaatin hedelmiä sesongin mukaan.
Hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 30 min
  • 207 kcal / annos (190g)

Ainekset

10 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta päärynän- ja persikanpuolikkaat. Kuori omenat, veriappelsiinit ja kiivit. Huuhdo viinirypäleet, halkaise ja poista siemenet. Kuutioi hedelmät ja pane ne kulhoon. Lisää viinirypäleet. Kaada joukkoon ananaspalat liemineen. Vie salaatti kylmään mehevöitymään.
  2. Kuumenna valurautainen paistinpannu. Lisää pannulle sokeri ja anna sen sulaa. Kaada joukkoon vaahterasiirappi ja pähkinät. Sekoita pähkinöitä varovasti sokeriseoksessa pari minuuttia.
  3. Kaada pähkinät leivinpaperin päälle ja irrota ne varovasti toisistaan. Anna niiden jäähtyä. Koristele salaatti juuri ennen tarjoilua pähkinöillä.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 207 kcal866 kJ
  • Proteiinia2,1 g
  • Hiilihydraatteja26,6 g
  • Rasvaa8,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1