Hedelmäsalaatti
Hedelmäsalaatti maistuu entistäkin paremmalta, kun herkuttelet sen suoraan ananaksen kuoresta! Valitse ruokaan kypsä ananas, jotta kaiverrus onnistuu helpoiten.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 1 kg)ananas
- 2(100 g)Pirkka kiiviä
- 1(360 g)Pirkka appelsiini
- 1/2rs(250 g)Pirkka tummia siemenettömiä rypäleitä
- 1/2rs(250 g)Pirkka vihreitä siemenettömiä rypäleitä
- tuoretta minttua tai
- sitruunamelissaa
Valmistus
alle 30 min- Halkaise kypsä ananas pitkittäin. Leikkaa veitsellä hedelmäliha irti ananaksen reunoista ja kaiverra hedelmäliha kuoresta jäätelökauhalla tai lusikalla. Irrota kova keskusta veitsellä. Leikkaa hedelmäliha noin sentin kuutioiksi.
- Kuori kiivit ja leikkaa sektoreiksi. Kuori appelsiini ja leikkaa se kuutioiksi. Huuhdo ja halkaise rypäleet.
- Annostele hedelmät ananaksen kuoriin. Kaada päälle appelsiinimehu ja koristele tuoreella mintulla tai sitruunamelissalla.
Katso video
Tiesitkö että...
*Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Tosi hyvä