• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Krokantilla kruunattu hedelmäsalaatti

Krokantilla kruunattu hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 220 kcal / annos (185g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata sokeri paksupohjaisessa, pinnoitetussa pannussa sekoittaen. Anna sokerin paahtua vaaleanruskeaksi ja sekoita joukkoon mantelirouhe. Levitä kuuma krokanttimassa ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Anna kovettua.
  2. Kaada päärynöiden liemi kulhoon ja lohko päärynät.
  3. Pese limetti huolellisesti ja raasta kuori. Purista limetin ja yhden appelsiinin mehu.
  4. Kuori ja leikkaa loput appelsiinit pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi kiivit. Huuhtele rypäleet ja puolita ne halutessasi. Viipaloi banaanit. Hienonna mintunlehdet.
  5. Sekoita päärynäliemen joukkoon limetinkuori, sitrusmehut, (vaniljasokeri), mintunlehdet ja hedelmät.
  6. Rouhi krokanttilevy terävällä veitsellä leikkuulaudan päällä ja ripottele hedelmäsalaatin koristeeksi.

Ravintosisältö perannos 185g100 g

  • 220 kcal921 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja42 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2