• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kookospannacotta

Kookosmaidosta syntyy pehmeänmakuinen ja makea pannacotta. Limetillä ja mintulla raikastettu tuore ananas maistuu kookospannacotan kanssa.
Kookospannacotta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 226 kcal / annos (160g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • n. 200gtuoretta ananasta
    • 2tllimetinmehua
    • 1/2tllimetinkuorta raastettuna
    • 2tlfariinisokeria
    • 1/2rkltuoretta minttua hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kaada pinnoitettuun kattilaan kookosmaito. Huuhtele tölkki vedellä (1 dl) ja lisää vesi kattilaan. Sekoita joukkoon hyytelösokeri.
  2. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 1 minuutti. Jaa seos annoslaseihin ja anna jäähtyä. Nosta pannacottat jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.
  3. Leikkaa ananas pieniksi paloiksi. Sekoita ananaspalojen joukkoon limetinmehu -ja kuori, sokeri sekä minttu. Jaa marinoidut ananakset kookospannacottien päälle juuri ennen tarjoilua.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 226 kcal946 kJ
  • Proteiinia1,7 g
  • Hiilihydraatteja24,5 g
  • Rasvaa13,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14
  • Kuluttajapalvelu19.1.2016

    Henkkuli, hyydyttämiseen kannattaa varata ainakin neljä tuntia aikaa. Valmis pannacotta ilman pinnalle tulevia hedelmiä säilyy jääkaapissa noin pari-kolme päivää.

  • Henkkuli15.1.2016

    Kuinka kauan suosittelet pitämään kookos pannacottaa jääkaapissa?