• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hedelmäsalaatti rosee

Raikas hedelmäsalaatti on maustettu roseepippureilla, limetillä ja hunajalla.
Hedelmäsalaatti rosee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 58,4 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata mangokuutiot pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna roseepippurit huhmaressa. Kaada ne kulhoon ja lisää joukkoon ananasten ja päärynöiden liemet. Raasta limetistä vihreä kuori ja purista mehu. Sekoita molemmat kastikkeen joukkoon. Mausta hunajalla.
  3. Kuori banaanit ja paloittele ne suoraan liemeen tummumisen estämiseksi. Paloittele päärynät kolmeen lohkoon, ananasrenkaat kahdeksaan osaan. Kuori kiivit ja leikkaa viipaleiksi.
  4. Sekoita kaikki hedelmät varovasti liemeen ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa jälkiruokana tai välipalana.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 58,4 kcal245 kJ
  • Proteiinia0,63 g
  • Hiilihydraatteja13,1 g
  • Rasvaa0,51 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille