• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynä-hedelmäsalaatti

Päärynä-hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 51,8 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Marinadi

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta päärynät ja ota mehu talteen. Leikkaa kuoritut banaani, appelsiini ja kiivi paloiksi. Halkaise rypäleet ja poista siemenet tarvittaessa. Leikkaa päärynät kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada hedelmien päälle. (Anna marinoitua noin tunti.)

Ravintosisältö per 100 g

  • 51,8 kcal217 kJ
  • Proteiinia0,6 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa0,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille