• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Chilinhehkuinen hedelmäsalaatti

Chilillä maistettu hedelmäsalaatti sopii hyvin minkä tahansa aterian jälkiruoaksi, mutta jouluisten mausteidensa vuoksi se käy erityisesti jouluaterialle.
Chilinhehkuinen hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 55,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kaada mangokuutiot kulhoon. Halkaise chilipalko, poista kanta, siemenet ja valkoinen sisus. Suikaloi ja hienonna chili pieneksi silpuksi.
  2. Mittaa vesi ja sokeri kattilaan ja lisää chili, kaneli ja kardemumma. Kuumenna sekoittaen kunnes sokeri on sulanut. Käännä levy pois päältä ja anna hautua pari minuuttia. Kaada mausteliemi mangopalojen päälle ja sekoita.
  3. Pese rypäleet. Kuori ja viipaloi kiivit. Kuori päärynät, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi. Kääntele päärynät heti mangojen kanssa liemeen ja lisää sitruunanmehu tummumisen estämiseksi.
  4. Lisää rypäleet ja kiivit salaattiin ja sekoita varovasti. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 55,1 kcal230 kJ
  • Proteiinia0,32 g
  • Hiilihydraatteja12,3 g
  • Rasvaa0,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille