• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetty meloni

Täytetty meloni
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

    • 1vesimeloni
    • 4kiiviä
    • tai
    • n. 300gviinirypäleitä
    • 2-3nektariinia tai persikkaa
    • 2banaania
    • (tilkkalikööriä)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa melonin toisesta päästä noin 1/3 pois terävällä veitsellä. Halutessasi voit tehdä reunasta sahalaitaisen. 2. Koverra hedelmäliha palloraudalla tai lusikalla. Kuutioi kiivit ja nektariinit. Viipaloi banaanit. Sekoita hedelmät keskenään ja mausta halutessasi liköörillä. Täytä koverrettu meloni hedelmäsalaatilla. Tarjoa kylmänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 44,6 kcal186 kJ
  • Proteiinia0,67 g
  • Hiilihydraatteja9,1 g
  • Rasvaa0,27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3