• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Eksoottinen hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti sopii jälkiruoaksi monelle aterialle. Voit tarjota hedelmäsalaatin myös raikkaana välipalana.
Eksoottinen hedelmäsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 3keltuaista
    • 3rklsokeria
    • 1 1/2dlsiideriä

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori omena, banaani ja kiivit ja paloittele ne. Kaada säilykehedelmät liemineen tarjoilukulhoon ja sekoita joukkoon tuoreet hedelmät. Siirrä kulho jääkaappiin.
  2. Vaahdota kastiketta varten keltuaiset ja sokeri kuumuutta kestävässä kulhossa, joka mahtuu kattilaan. Sekoita joukkoon siideri.
  3. Kuumenna seosta kuumassa vesihauteessa kattilassa. Jatka vatkaamista, kunnes seos sakenee. Kun kastike on paksua ja kuohkeaa, se on valmista. Tarjoa kastike kastikekannusta hedelmäsalaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 66,9 kcal280 kJ
  • Proteiinia0,98 g
  • Hiilihydraatteja14,3 g
  • Rasvaa1,03 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille