Helpot jauhelihaburritot
Helpot jauhelihaburritot kuorrutetaan turkkilaisella jogurtilla ja maustetulla juustoraasteella ennen tarjoamista.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(8 kpl)Pirkka tortilloja
Täyte
- 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
- 1(100 g)sipuli
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- ripausmaustepippuria
- ripauskanelia
- 1tlk(380 g)Pirkka ruskeita- tai kidneypapuja
- 1prk(315 g)Pirkka salsadippiä (keskivahva tai vahva)
- 1/2dlvettä
- 1/2dlPirkka korianteria hienonnettuna
Pinnalle
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1ps(150 g)Valio Tex Mex juustoraastetta
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää pannulle hienonnettu sipuli. Anna kuullottua. Mausta suolalla, pippureilla ja kanelilla. Lisää pannulle valutetut ja huuhdotut pavut sekä salsa. Huuhdo salsatölkki vedellä ja kaada joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää korianteri.
- Täytä tortillat jauhelihaseoksella, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan vieri viereen. Lusikoi päälle jogurtti ja ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Helppo muokata reseptiä, lapsille=)
chimichanga, kiitos palautteesta! Välitän viestin eteenpäin.
köyhän miehen enchilada eikä mikään burrito
Todella hyviä ja helppo tehdä
Erittäin helppo, nopea ja todella hyvä arkiruoka. Hieman lisää oman maun mukaisia mausteita ja saa hyvän twistin 😃
Irene, reseptissä on käytetty Pirkka torilloja. Huomaathan, että täytetyt tortillat gratinoidaan lopuksi, mikä vaikuttaa ulkonäköön. :)
Ei tuo tortilla näytä lainkaan samalta kuin kaupan valmiit; onko kuvan burritoja varten leivottu oma tuotantona ja kuorrutettukin vielä juuressuikalein? Herkullisemman näköinen.