• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helpot jauhelihaburritot

Helpot jauhelihaburritot kuorrutetaan turkkilaisella jogurtilla ja maustetulla juustoraasteella ennen tarjoamista.
Helpot jauhelihaburritot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(8 kpl)Pirkka tortilloja

Täyte

Pinnalle

    • 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 1ps(150 g)Valio Tex Mex juustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää pannulle hienonnettu sipuli. Anna kuullottua. Mausta suolalla, pippureilla ja kanelilla. Lisää pannulle valutetut ja huuhdotut pavut sekä salsa. Huuhdo salsatölkki vedellä ja kaada joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää korianteri.
  2. Täytä tortillat jauhelihaseoksella, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan vieri viereen. Lusikoi päälle jogurtti ja ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä. Tarjoa salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 37 arvostelua
  • Minna13.3.2016

    Erittäin helppo, nopea ja todella hyvä arkiruoka. Hieman lisää oman maun mukaisia mausteita ja saa hyvän twistin 😃

  • Kuluttajapalvelu4.2.2016

    Irene, reseptissä on käytetty Pirkka torilloja. Huomaathan, että täytetyt tortillat gratinoidaan lopuksi, mikä vaikuttaa ulkonäköön. :)

  • Irene3.2.2016

    Ei tuo tortilla näytä lainkaan samalta kuin kaupan valmiit; onko kuvan burritoja varten leivottu oma tuotantona ja kuorrutettukin vielä juuressuikalein? Herkullisemman näköinen.