• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhelihacouscous

Jauhelihacouscous on pirteän värinen, nopea ja maukas arkiruoka. Tarjoa salaatin ja jogurttinokareen kanssa. Tämäkin resepti vain n. 2,05€/annos*.
Jauhelihacouscous
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 270 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1(200 g)keltainen tai oranssi paprika
    • 2(200 g)tomaattia
    • 1-2rklöljyä
    • 1dlvettä
    • 1dlcouscousia
    • 1 1/2tljuustokuminaa
    • 1tlkurkumaa
    • 1tlsuolaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Suikaloi paprika ja tomaatit. Kuumenna rasva pannussa ja kuullota sipulit. Lisää jauheliha ruskistumaan.
  2. Keitä couscous pakkausohjeen mukaan kypsäksi.
  3. Mausta jauhelihaseos juustokuminalla, kurkumalla ja suolalla. Sekoita ja lisää joukkoon paprikat ja kypsä couscous. Anna hautua muutama minuutti ja lisää lopuksi tomaattilohkot. Tarjoa salaatin ja jogurtin kanssa. Vinkki! Annostele jauhelihacouscousta huuhdotulle ja kuivatulle salaatinlehdelle. Lisää nokare jogurttia ja kääräise rullalle.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 270 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5