• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-papuburritot

Broileri-papuburritot on täytetty broilerin jauhelihalla ja kidneypavuilla. Pirkka fajitamausteseoksella burritoihin saa helposti meksikolaisen maun.
Broileri-papuburritot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 160 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1/2rklöljyä
    • 1(200 g)paprika
    • 1(100 g)sipuli
    • 1ps(25 g)Pirkka fajitamaustesekoitusta
    • n. 1dlvettä
    • 1pkt(8 kpl)Pirkka tortilloja
    • 1ps(150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
    • 3tomaattia

Lisäksi

    • jää- tai jäävuorisalaattia
    • Pirkka turkkilaista jogurttia

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha öljyssä. Kuutioi paprika ja hienonna sipuli. Huuhdo ja valuta pavut. Lisää paprika ja sipuli jauhelihan joukkoon pehmenemään.
  2. Ripottele päälle mausteseos. Lisää vesi ja pavut. Hauduta noin 5 minuuttia.
  3. Jaa täyte tortilloille ja kääri rullalle. Asettele rullat uunivuokaan vieri viereen. Ripottele päälle juustoraaste ja kuutioidut tomaatit. Kuorruta 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin. Tarjoa lisäksi salaattia ja jogurttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 160 kcal670 kJ
  • Proteiinia9,39 g
  • Hiilihydraatteja15,2 g
  • Rasvaa7,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2