Hyppää sisältöön
Helpot pinaattiletut fetatäytteelläTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Video

Helpot pinaattiletut fetatäytteellä

  • Annosmäärä10 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Superhelpot pinaattiletut paistetaan valmiista lettuaineksista. Raikas feta-tomaattitäyte maistuu ihanalta lettujen kanssa.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

10 kpl

Pinaattiletut

Täyte

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    552 kJ / 132 kcal
  • Rasva
    7,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,3 g
  • Hiilihydraatit
    10,6 g
  • josta sokereita
    2,1 g
  • Proteiini
    5,3 g
  • Suola
    0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa lettujauhot, vesi ja muna tasaiseksi kierrevatkaimella kulhossa. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
  2. Leikkaa feta kuutioiksi. Leikkaa pestyt miniluumutomaatit neljään osaan. Valuta oliivit. Hienonna kevätsipuli. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  3. Paista taikinasta rasvassa kuumalla pannulla ohuita lettuja.
  4. Levitä letuille ensin ranskankermaa ja lusikoi päälle täytettä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (62 arviota)