Helpot pinaattiletut fetatäytteelläTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helpot pinaattiletut fetatäytteellä

  • Annosmäärä10 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Superhelpot pinaattiletut paistetaan valmiista lettuaineksista. Raikas feta-tomaattitäyte maistuu ihanalta lettujen kanssa.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

10 kpl

Pinaattiletut

1 ps (250 g)
 
tai
6 dl
 
vettä
tai
1
 
kananmuna
tai

Täyte

1 pkt (200 g)
 
tai
1 rs (250 g)
 
tai
1 dl
 
tai
1
 
kevätsipulin varsi
tai
2 rkl
 
oliiviöljyä
tai
2 rkl
 
sitruunanmehua
tai
1/4 tl
 
mustapippuria
tai

Lisäksi

1 prk (150 g)
 
tai

Ravintosisältö

Energia
552 kJ / 132 kcal
Rasva
7,3 g
josta tyydyttynyttä
3,3 g
Hiilihydraatit
10,6 g
josta sokereita
2,1 g
Proteiini
5,3 g
Suola
0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Vatkaa lettujauhot, vesi ja muna tasaiseksi kierrevatkaimella kulhossa. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

Leikkaa feta kuutioiksi. Leikkaa pestyt miniluumutomaatit neljään osaan. Valuta oliivit. Hienonna kevätsipuli. Sekoita täytteen ainekset keskenään.

Paista taikinasta rasvassa kuumalla pannulla ohuita lettuja.

Levitä letuille ensin ranskankermaa ja lusikoi päälle täytettä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Myllyn Paras pinaattilettujauho 250g
    Hinta 1,65/kpl
    6,60/kg