Helpot pinaattiletut fetatäytteellä
Superhelpot pinaattiletut paistetaan valmiista lettuaineksista. Raikas feta-tomaattitäyte maistuu ihanalta lettujen kanssa. Noin 0,80€/annos.*
10 kpl30 - 60 min
Ainekset
10 kpl
Pinaattiletut
- 1ps(250 g)Myllyn Paras pinaattilettujauhoa
- 6dlvettä
- 1kananmuna
Täyte
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 1kevätsipulin varsi
- 2rkloliiviöljyä
- 2rklsitruunanmehua
- 1/4tlmustapippuria
Lisäksi
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa lettujauhot, vesi ja muna tasaiseksi kierrevatkaimella kulhossa. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
- Leikkaa feta kuutioiksi. Leikkaa pestyt miniluumutomaatit neljään osaan. Valuta oliivit. Hienonna kevätsipuli. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Paista taikinasta rasvassa kuumalla pannulla ohuita lettuja.
- Levitä letuille ensin ranskankermaa ja lusikoi päälle täytettä.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi