• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-kasvispihvit

Feta-kasvispihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 15 kpl

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi. Pane raaste siivilään ja anna seistä noin 15 minuuttia. Painele ylimääräinen neste pois.
  2. Kuori ja raasta porkkanat. Hienonna punasipuli ja paloittele salaattijuustokuutiot veitsellä hieman pienemmiksi. Yhdistä raasteet sekä salaattijuusto.
  3. Sekoita vehnäjauhot ja kauraleseet kasvisseokseen. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää mausteet ja kaada munaseos kasvisten joukkoon. Sekoita hyvin. Jos seos tuntuu vetiseltä, voit lisätä hieman vehnäjauhoja.
  4. Nostele taikinaa pannulle (n. 1/2 dl) ja paista miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia/puoli. Tarjoa halutessasi kinkkulekkelelettä pihvien kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 123 kcal514 kJ
  • Proteiinia9,23 g
  • Hiilihydraatteja6,3 g
  • Rasvaa6,69 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille50