Kasvishampurilaiset ja vihersmoothie
Peggyn pieni punainen keittiö -blogissa inspiroiduttiin valmistamaan arkikiireiden keskellä maukkaat ja nopeat kasvishampurilaiset. Maista ja ihastu!
- 5 annosta
- alle 15 min
Ainekset
5 annosta
- 5(250 g)Pirkka hampurilaissämpylää
- 200gvalmiita kasvispihvejä
- 1rklrypsiöljyä
- 1(210 g)Pirkka suomalainen pesty punajuuri
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Sekoita käsin murusteltu fetajuusto ja crème fraîche keskenään.
- Pese ja kuivaa punajuuri. Poista kanta ja leikkaa veitsellä ohuita siivuja.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää pinnalle öljy. Paista punajuuriviipaleet molemmin puolin noin 2-4 minuuttia koosta riippuen.
- Mausta punajuuret suolalla ja mustapippurilla. Nosta punajuuriviipaleet sivuun.
- Paista kasvispihvit miedolla lämmöllä tilkassa öljyä molemmin puolin.
- Täytä lämmitetty hampurilaissämpylä salaatilla, kasvispihvillä ja punajuurella. Viimeistele fetakastikkeella ja avokadohunajalla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi