Pasta primavera
Pasta primaverassa on kevään vihreitä kasviksia, sitruunaa ja parmesaania. Tämä pasta on raikkaan herkullinen klassikko, johon voit kokeilla lempikasviksiasi. Noin 3,10€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pieni (300 g)kesäkurpitsa
- 200gvihreää parsaa
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste)
- 3kevätsipulin vartta hienonnettuna
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 2rklsitruunanmehua
- 1-2tlsitruunankuorta raastettuna
- n. 1dlpastan keitinvettä
- 1/2-1ruukkua(vahvaa)minttua hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja sitten vielä puoliksi. Viipaloi ohuiksi paloiksi. Leikkaa tai napsauta parsan puiseva kanta irti. Paloittele parsat 3-4 osaan.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan reilulla suolalla maustetussa vedessä (2 tl suolaa/2 l vettä).
- Kuullota kesäkurpitsaa ja parsaa öljyssä (1 rkl) pannulla. Lisää joukkoon valkosipuli ja herneet. Hauduta muutaman minuutin ajan. Lisää loppuvaiheessa kevätsipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta, ota keitinvettä talteen ja kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää pastaan oliiviöljyä. Sekoita joukkoon kasvikset, sitruunanmehu ja -kuori, puolet juustosta sekä keitinvesi. Viimeistele mintulla. Tarjoa loppu juustoraaste pastan kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi