• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pasta primavera

Pasta primavera
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 420 kcal / annos (270g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi halkaistu, huuhdottu purjo. Hienonna valkosipulit. Kuullota purjo ja kesäkurpitsa öljyssä pannulla. Lisää joukkoon valkosipuli ja herneet. Hauduta muutaman minuutin ajan, mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta pasta ja kaada pasta takaisin kattilaan. Sekoita pastaan oliiviöljyä. Kaada joukkoon kuullotetut kasvikset. Lisää sitruunan raastettu kuori ja mehu ja sekoita.
  4. Paista broilerit kypsiksi rasvassa pannulla.
  5. Jaa pasta lautasille. Nosta pinnalle suikaloidut broilerit. Lusikoi päälle nokareet tuorejuustoa. Ripottele pinnalle parmesaania.

Tiesitkö että...

Vinkki! Pasta maistuu myös kasvissyöjille, kun jätät broilerin pois.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 420 kcal1 760 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja41 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua