Helppo joulun täytekakku
Helppo täytekakku syntyy kahdesta mutakakusta ja luumurahkasta. Kakku on myös gluteeniton, kun valitset koristeluun gluteenitonta suklaata. Noin 1,05 €/annos*
10 annosta30 - 60 min
Ainekset
10 annosta
- 2pkt(à 400 g)Pirkka mud cakea (pakaste)
Täyte
- 1prk(2 dl)Pirkka kuohukermaa
- 1tlk(250 g)Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 1/2tlk(à 300 g)luumumarmeladia
Koristelu
- tummia siemenettömiä viinirypäleitä
- granaattiomenan siemeniä
- suklaata
Valmistus
30 - 60 min- Irrota mutakakut vuoista jäisinä. Nosta toinen kakku valmiiksi tarjoiluvadille ja toinen leikkuulaudalle.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka sekä luumumarmeladi.
- Levitä mutakakun päälle puolet täytteestä. Liu'uta varovasti toinen mutakakku leikkuulaudalta täytteen päälle kanneksi ja levitä päälle loppu täyte. Koristele kakku esimerkiksi viinirypäleillä, granaattiomenan siemenillä ja suklaarouheella. Tarjoa kakku heti.
Tiesitkö että...
Huom! Kokoa kakku vasta juuri ennen tarjoilua. Varmistathan kakun koristelussa käytettävän suklaan gluteenittomuuden. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi