• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rösti-lohialkupalat

Röstiperunoista ja kylmäsavulohesta saat nopeasti näyttävän alkuruoan illanistujaisiin tai vaikka joulupöytään.
Rösti-lohialkupalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 186 kcal / annos (100g)

Ainekset

4 annosta
    • 1/2ps(à 450 g)röstiperunoita (pakaste)
    • öljyä
    • 1/2rs(à 125 g)Cantadou piparjuurituorejuustoa
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tljuoksevaa hunajaa
    • 2tlkermaa
    • tilliä
    • 4viipalettakylmäsavulohta
    • vihreää salaattia

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista röstiperunat kuumassa öljyssä muurinpohjapannulla tai paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta röstit tarjoiluvadille tai annoslautasille.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon sitruunanmehu, hunaja, kerma ja silputtua tilliä. Kääri lohiviipaleet ruusukkeiksi ja pane röstien päälle.
  3. Koristele salaatinlehdellä. Pursota nokare juustoseosta jokaiselle röstille. Tarjoa röstit alkupalana joko lämpimänä tai kylmänä.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 186 kcal779 kJ
  • Proteiinia4,6 g
  • Hiilihydraatteja12,8 g
  • Rasvaa13,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille